vineri, 8 februarie 2013

Victorie ieşeană în cantonamentul din Antalya



În această după-amiază de vineri, 8 februarie, în cadrul cantonamentului din Turcia, echipa de fotbal CSMS Iaşi a învins cu scorul de 2-0 (1-0) formaţia austriacă de ligă secundă SKN Sankt Polten. Golurile echipei pregătite de Liviu Ciobotariu au fost reuşite de atacanţii Pătulea (min. 28) şi Herghelegiu (min. 85). La scorul de 1-0 pentru ieşeni, echipa din Sankt Polten a ratat un penalty.
Formaţia din Dealul Copoului a avut următorul “11” de start: C. Lungu -  Mihălăchioaie, R. Tincu, Mitrea, Vladu - Straton - Ciucur, Cl. Tudor, Moutinho , Ţigănaşu – Pătulea. Au mai jucat Bălan - Creţu, Avrămia, Nalaţi, Cl. Ionescu, Keita, Onofraş, Herghelegiu, Milea.
Viitoarele adversare ale echipei CSMS Iaşi în partidele de pregătire din Antalya sunt: Torpedo Kutaisi (Georgia – Liga I) – pe 11 februarie, Vasas Budapesta (Ungaria – Liga II) – pe 12 februarie şi Napredak Krusevac (Serbia – Liga II) – pe 14 februarie.
Dacă nu vor interveni modificări de ultimă oră, pe 23 februarie, pe stadionul Emil Alexandrescu din Copou şi în direct la Digi Sport 1, de la ora 20.00, CSMS Iaşi se va confrunta cu Rapid Bucureşti, în runda cu nr. 20 din Liga I de fotbal din România.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu