miercuri, 27 martie 2013

Campionatul Naţional “10 Dansuri”, la Iaşi, în aprilie 2013



In perioada 6-7 aprilie 2013, la Sala Polivalenta se desfasoara “Campionatul National 10 Dansuri” si “Campionatul National de Dans U21”, organizat de Clubul Sportiv REFLEX Iasi, sub egida Federatiei Romane de Dans Sportiv. Sectiunile de dans pentru participanti sunt: dans modern, dans sportiv, dans popular, dans de caracter (grecesc, tiganesc etc), dans clasic, fantezie coregrafica, majorete, dans tematic. Criteriile de arbitraj vizeaza: expresivitatea, impresia artistica, sincronizarea, aliniamentul, dinamica, coregrafia, tematica, costumele.
Inscrierile pentru cele doua campionate se fac pe site-ul oficial al Federatiei, la adresa www.dancesport.ro, pana la data de 5 aprilie. Pentru spectatori, pretul biletului este de 20 lei”, a declarat Radu Bujanita, presedintele Clubului REFLEX din Iasi.
Dansul ajuta la dezvoltarea fizica, emotionala, sociala si cognitiva, favorizand creativitatea, imbunatatind functia de coordonare, echilibrul, flexibilitatea, dar si memoria. Dansul iti da o senzatie de bine, pe care nimic nu o poate inlocui. Recomand tuturor parintilor sa-si inscrie copiii la cursuri de dans, pentru ca dansul aduce doar fericire”¸ a declarat Lect. Univ. Dr. Ciprian Paraschiv, director executiv la DJST Iasi.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu