sâmbătă, 30 martie 2013

Femeile şi copiii aduc noroc echipei Universitatea Cluj !


Formaţia Universitatea Cluj a învins, vineri seara, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a XXIV-a a Ligii I, în care oaspeţii au ratat un penalty pe finalul disputei. Unicul gol al partidei a fost înscris de Buleică, în minutul 75, cu o lovitură cu capul după o centrare de pe partea stângă.
În minutul 87, de la Universitatea Cluj a fost eliminat portarul Boşneag, iar oaspeţilor li s-a acordat un penalty. Deoarece gazdele aveau deja toate schimbările făcute, în poartă a intrat Muzac. Lovitura de la 11 metri a fost executată de Ispir, însă acesta a trimis mingea în bară.
Au evoluat echipele:
- Universitatea Cluj: Boşneag - Ciupe, Raţiu, Ninu, Turcu - Bucşă, Ad. Popa - Buleică, Hidişan (Muzac '55), Nicola (Szekely '63) - V. Dinu (Dedu '35). Antrenor: Ionel Ganea.
- Concordia Chiajna: Niţă - Savin, Leca, Fl. Ilie, Bambara (Purece '90+1) - Ispir, Coşereanu, Serediuc (Pană '46), Zuluf, Popovici - Wellington. Antrenor: Ilie Stan.
- Cartonaşe galbene: Turcu '41, Ad. Popa '42 / Zuluf '27, Popovici '51
- Cartonaş roşu: Boşneag '87
- Arbitri: Robert Dumitru (central) - Cristian Nica, Imre Bucsi (asistenţi) - Flavius Roşu (rezervă)
- Observatori: Aurel Beldeanu, Nicolae Grigorescu.
În tribune au avut acces doar femeile şi copiii cu vârste de până la 14 ani, Universitatea Cluj fiind obligată să joace meciuri cu porţile închise, după incidentele din timpul partidei cu Steaua Bucureşti.
La finalul jocului, fotbalistul echipei Universitatea Cluj, Apostol Muzac, a declarat că este fericit de faptul că a apărat poarta formaţiei sale pentru câteva minute, precizând că nu este străin de această postură.
"Sunt fericit că am intrat în poartă şi pentru cele trei puncte câştigate. Îmi place foarte mult să stau în poartă, nu sunt străin de această postură. Vreau să ţinem pe această serie. Mai avem de jucat zece finale şi trebuie să obţinem cât mai multe puncte. Sunt fericit că sunt la «U», că sunt antrenat de Ganea, că fac parte din acest colectiv, că avem aceşti suporteri minunaţi, pentru mine Chiajna este un capitol încheiat", a spus Muzac la Digi Sport.
Sâmbătă, 30 martie, sunt programate alte două partide din Liga I de fotbal, ele fiind: Gaz Metan Mediaş - FC Braşov (ora 19:00) şi Rapid Bucureşti - Pandurii Tg. Jiu (ora 21:30).
Meciul CSMS Iaşi – Gloria Bistriţa se va juca luni, 1 aprilie, de la ora 19:00, în direct pe Digi Sport 1.

* CSM Kosarom Paşcani câştigă la "masa verde"

Liga a III-a a ajuns la runda a XVII-a, ultima a lunii martie şi, totodată, ultima care se mai joacă în acest sezon de la ora 15:00. Din cauza trecerii la ora de vară, din aprilie meciurile se vor muta la ora 17:00. Revenind la etapa din acest weekend, care s-a disputat vineri, să menţionăm rezultatele înregistrate în Seria I, cu echipe din zona Moldovei:
- CSM Moineşti - SC Bacău 2-1
Au marcat: Chelaru (‘11), G. Darie (‘76) / C. Costin (‘89).
- Aerostar Bacău - Sporting Suceava 1-0
A marcat: Sârbu (‘60).
- FCM Dorohoi - Oţelul II Galaţi 4-1
Au marcat: E. Sandu (‘18, ‘71), Bordeianu (‘38), Grumezescu (‘80) / S. Moise (‘8)
- CSM Kosarom Paşcani - Young Stars Panciu 3-0 (la masa verde)
Echipa oaspete s-a retras din campionat în această pauză de iarnă.
Meciul Ştiinţa Miroslava - Ceahlăul II Piatra Neamţ se dispută sâmbătă, de la ora 15:00.
Au stat Bucovina Rădăuţi şi FCM Dorohoi. Conduce în clasament SC Bacău, cu 32 puncte.

* O nouă rundă din Liga a II-a de fotbal

Etapa a 19-a din Liga a II-a de fotbal programează partide interesante astăzi şi mâine, după următorul program:
SERIA I:
- Sâmbătă, 30 martie (de la ora 11:00):
CSM Unirea Slobozia - Săgeata Năvodari, Chindia Târgovişte - Sportul Studenţesc Bucureşti, ACS Buftea - CS Otopeni, Dinamo II Bucureşti - Delta Tulcea, FC Farul Constanţa - FC Botoşani.
Vor sta formaţiile CF Brăila, Dunărea Galaţi şi Rapid CFR Suceava.
SERIA A II-A:
- Sâmbătă, 30 martie (de la ora 11:00):
FC Argeş Piteşti - FCM Târgu Mureş, Damila Măciuca - FC Maramureş Universitar Baia Mare, Unirea Alba Iulia - ACS Poli Timişoara.
- Duminică, 31 martie: FC Olt - FC Bihor Oradea     (ora 11:00), Corona Braşov - FC UTA Arad (ora 13:30).
Vor sta echipele CSM Râmnicu Vâlcea, FC Unirea Alba Iulia şi CS Mioveni.

* CS Navobi Iaşi şi-a aflat programul complet din barajul pentru promovarea în Superligă

În Liga I de fotbal feminin, echipele de pe locul 3 din cele trei serii iniţiale vor participa în perioada următoare la jocurile de baraj pentru promovarea în Superligă, acolo unde vor ajunge primele două clasate. În Seria Vest, Independenţa Baia Mare a câştigat cu 3-1 derby-ul cu UTA Arad şi a ajuns şi ea la baraj, alături de CS Navobi Iaşi (Seria Est) şi AFC Fair Play Bucureşti (Seria Sud).
Programul meciurilor pentru barajul de promovare în Superligă se prezintă astfel:
- 31 martie: CS Navobi Iaşi - Fair Play Bucureşti (ora 11:00, pe terenul sintetic al stadionului Emil Alexandrescu din Copou);
- 14 aprilie: Independenţa Baia Mare - CS Navobi Iaşi;
- 21 aprilie: Fair Play Bucureşti - Independenţa Baia Mare;
- 28 aprilie: Fair Play Bucureşti - CS Navobi Iaşi;
- 19 mai: CS Navobi Iaşi - Independenţa Baia Mare;
- 26 mai: Independenţa Baia Mare - Fair Play Bucureşti.
DAN TEODORESCU 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu