luni, 11 martie 2013

Mircea Lucescu lasă Ucraina pentru Franţa !



* Oficialii clubului francez Paris Saint-Germain i-au propus un contract pe trei sezoane tehnicianului român al formaţiei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a anunţat, luni, site-ul sportmediaset.it.

Conform site-ului sportmediaset.it, tehnicianul român ar urma să primească un salariu anual de şase milioane de euro. Lucescu senior, în vârstă de 67 ani, se află la Doneţk din 2004, timp în care echipa miliardarului Rinat Ahmetov a câştigat de şase ori campionatul Ucrainei. Presa a notat după eliminarea echipei Şahtior din optimile de finală ale Ligii Campionilor că Lucescu intenţionează să nu mai continue la Doneţk.
Mircea Lucescu ar urma să-l înlocuiască la PSG pe italianul Carlo Ancelotti, despre care se vehiculează că din vară va pleca la Real Madrid pentru a-l înlocui pe Jose Mourinho.

* Ofertă stelară de la Şahtior Doneţk pentru Massimiliano Allegri

Conducerea clubului Şahtior Doneţk i-ar fi făcut o ofertă de şase milioane de euro pe an antrenorului italian Massimiliano Allegri, pentru a prelua din sezonul viitor conducerea tehnică a grupării ucrainene, îndeplinită în acest moment de Mircea Lucescu, a scris, luni, presa italiană.
"A sosit o ofertă stelară din Ucraina pentru Massimiliano Allegri. Şahtior Doneţk intenţionează să-l înlocuiască pe Mircea Lucescu cu tehnicianul originar din Livorno, căruia i-a oferit un contract pe patru ani, cu şase milioane de euro net pe sezon", a notat Calciomercato.it, citând Corriere dello Sport.
Cu 10 etape înaintea finalului campionatului Ucrainei, Şahtior Doneţk ocupă primul loc în campionat, având un avans de 13 puncte faţă de formaţia clasată pe locul 2, Dnepr Dnepropetrovsk.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu