vineri, 8 martie 2013

Steaua e regina Europei !


Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi seară, după victoria din partida cu Chelsea Londra, scor 1-0, că nu a avut emoţii la această întâlnire şi a precizat că formaţia "roş-albastră" nu mai poate fi învinsă. "E o victorie mare, Steaua e o echipă mare. Nu am avut mari emoţii, pentru că tot aşteptam să o văd pe Chelsea. Jocul nu m-a dus la emoţii. Ei n-au mişcat, n-au avut nici o fază acolo. Terry s-a "terizat" pe acolo, Mata s-a "matizat", Hazard s-a "hazardat"... deci nimic. Regina Europei e Steluţa. E de ajuns acest 1-0, pentru că noi marcăm şi la Londra. După meciul de la Londra, toată lumea o să iasă pe stradă. O să fie mai multă lume decât la Revoluţie. Steaua nu mai poate fi învinsă. Nu mă interesează pe mine de Abramovici", a spus Becali.
Finanţatorul stelist l-a lăudat pe fundaşul Cornel Râpă: "Mi-a plăcut de Râpă cel mai mult, pentru că l-a ţinut pe Hazard de nu a atins mingea".
Formaţia Steaua a învins, joi, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (1-0), deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor, echipa engleză Chelsea Londra, într-un meci din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Europa. Unicul gol a fost marcat de Rusescu, în minutul 34, care a transformat penalty-ul obţinut tot de el după ce a fost faultat în careu de Bertrand.
Celelalte rezultate din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Europa au fost:
- Anji Mahacikala (Rusia) - Newcastle United (Anglia) 0-0
- VfB Stuttgart (Germania) - Lazio Roma (Italia) 0-2 (0-1)
Au marcat: Ederson '21, Onazi '56.
Într-o partidă arbitrată de românul Alexandru Tudor, mijlocaşul Alexandru Maxim (Stuttgart) s-a accidentat şi a fost schimbat în minutul 41, iar fundaşul Ştefan Radu a fost căpitan la Lazio şi a jucat tot meciul
- Viktoria Plzen (Cehia) - Fenerbahce Istanbul (Turcia) 0-1 (0-0)
A marcat: Webo '81.
- Benfica Lisabona (Portugalia) - Girondins Bordeaux (Franţa) 1-0 (1-0)
A marcat: Carrasso '21 (autogol).
- Levante (Spania) - Rubin Kazan (Rusia) 0-0
- FC Basel (Elveţia) - Zenit Sankt Petersburg (Rusia) 2-0 (0-0)
Au marcat: Diaz '83, A. Frei '90+4 (penalty).
- Tottenham Hotspur (Anglia) - Internazionale Milano (Italia) 3-0 (2-0)
Au marcat: Bale '6, Sigurdsson '18, Vertoghen '53.
Fundaşul Cristian Chivu a jucat tot meciul la Inter Milano.
Partidele retur se vor disputa la 14 martie, atunci când Steaua va juca la Londra, începând cu ora 22.05 (ora României), în direct pe Digi Sport 1.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu