luni, 29 aprilie 2013

Costel-Andrei “Bebe” Vasiliu s-a bronzat la Balcaniada de la Plovdiv !



* Sportivul secţiei de culturism de la CS CFR Iaşi a ocupat locul 3 în întrecerea de la bodybuilding clasic, categoria +180 cm

În Bulgaria, la Plovdiv, peste 120 de sportivi culturişti din România, Serbia, Muntenegru, Bosnia-Herţegovina, Grecia şi ţara gazdă şi-au dat întâlnire pentru binecunoscuta Balcaniadă. România a participat cu cinci sportivi la Jocurile Balcanice din Bulgaria şi a cucerit 3 medalii de bronz, prin Costel-Andrei “Bebe” Vasiliu (CFR Iaşi, antrenor: Petru Ciorbă) – la bodybuilding clasic, cat. +180 cm, Dan Blaj (Oradea) – culturism, cat. 75 kg şi Marcel Manea (Mediaş) – culturism, cat. 90 kg.
La bodyfitness, Marinela Ungureanu (CFR Iaşi) a ocupat locul 6, dar evoluţia ei a fost afectată de probleme medicale. Mai mult chiar, Marinela a acuzat o stare de rău pe timpul transportului la revenirea acasă, probabil din cauza oboselii şi a nehidratării corespunzătoare şi a ajuns până la urmă la spital, sub tratament medical !
Am cucerit o medalie de bronz la Plovdiv, dar după concursul meu am fost felicitat de foarte mulţi concurenţi bulgari, opt la număr, care au spus că meritam clar locul 1. Cum se spune, am cam fost furat de arbitrii şi asta se poate întâmpla şi la culturism...”, ne-a declarat la revenirea acasă ieşeanul “Bebe” Vasiliu.
După părerea mea, Bebe Vasiliu merita cu prisosinţă medalia de aur la Plovdiv. El acolo a fost furat rău de arbitrii competiţiei ! A fost până la urmă doar o medalie de bronz pentru Bebe şi acum nu putem face nimic altceva. Pentru sportivii noştri urmează Campionatele Naţionale şi chiar Campionatele Mondiale, unde ne dorim cât mai multe succese şi locuri pe podium !”, ne-a declarat în final antrenorul emerit ieşean Petru Ciorbă, care şi-a încheiat de curând şi interimatul la preşedenţia FR Culturism-Fitness şi nu a mai dorit să continue activitatea de pe această poziţie. Ca atare, dublul campion mondial în anii din urmă, Petru Ciorbă, nu şi-a mai depus candidatura pentru nici un post de conducere în cadrul FRCF, la alegerile încheiate nu cu mult timp în urmă la Bucureşti.
DAN TEODORESCU
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu