vineri, 12 aprilie 2013

În drum spre Maramureş, cu dorinţa unui nou succes !



Clubul Sportiv Navobi Iaşi anunţă că, duminică, 14 aprilie 2013, de la ora 11.00, pe stadionul Viorel Mateianu din Baia Mare va avea loc cel de-al doilea meci de baraj în vederea accederii în Superliga de fotbal feminin, care începând din ediţia viitoare va avea 8 echipe. Echipa ieşeană CS Navobi, antrenată de Adrian Ambrosie, Andrei Ilaşcă şi Marius Ciutacu, va juca împotriva gazdelor maramureşene de la Independenţa Baia Mare.
Reamintim că, în primul meci de baraj, disputat pe 31 martie, ieşencele au câştigat disputa cu Fair Play Bucureşti, cu scorul de 2-0, în meciul din Dealul Copoului.
Echipa CS Navobi Iaşi va pleca spre Maramureş sâmbătă şi va poposi pentru câteva ore pe malurile Someşului, pentru a viziona meciul derby programat de la ora 15.00, pe Cluj Arena, dintre echipele feminine Olimpia CFF Cluj şi FCM Târgu Mureş. Apoi ieşencele îşi vor continua drumul spre Baia Mare, unde sperăm să obţină un rezultat bun, care să le ofere şansa să joace în Superliga de fotbal feminin, în viitorul sezon.
"Plecăm încrezători în această deplasare, ţinând cont de moralul bun al echipei, de modul în care au răspuns fetele la pregatire şi mai ales că avem tot lotul la dispoziţie. Sperăm ca şi după acest meci să aducem bucurie în rândul celor care ne sprijină financiar şi mai ales pentru suporterii care ne încurajează la fiecare meci!", ne-a declarat prof. Adrian Ambrosie, manager la CS Navobi Iaşi.
Meciul de la Baia Mare, de pe stadionul din Dealul Florilor, va fi arbitrat de localnicii Codrea Cristian - Rusu Ramona şi Tarbă Gheorghe Vasile.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu