luni, 8 aprilie 2013

O remiză frumoasă !



Sala Polivalenta din Iasi, in prezenta a 1.200 spectatori, a gazduit luni seara partida din etapa a 20-a a Liga I de futsal, CSMS Iasi - Smart Ionescu Bucuresti 2-2 (2-2). Evolutia scorului: 1-0 (Despan min. 5), 1-1 (Movileanu min. 9), 2-1 (Gutu min. 11), 2-2 (Movileanu min. 12). In min. 20, ieseanul Gutu a ratat a lovitura de pedeapsa de la 10 metri.
A fost un meci extrem de palpitant, intre doua echipa care si-au dorit nespus victoria, dar remiza a fost una echitabila.
CSMS Iasi a evoluat in urmatoarea alcatuire: Chiriac - Carare, Pisica, Baciu, Gutu, apoi Catarama, Despan, Ruxandari, Cojocariu.
Pe banca de rezerve s-a mai aflat portarul Torica, care este si portarul echipei de handbal Poli Iasi, el  jucind la doua echipe si in doua sporturi in acelasi sezon !!!
Pentru Smart Ionescu Bucuresti au evoluat: Juverdean – Movileanu, Răducanu, Şotîrcă, Cîrstea, apoi Iliescu, Micu, Enache, Petcu. Pe banca de rezerve s-a mai aflat portarul Moldovan.
In concursul din pauza partidei, cu executarea loviturilor de penalty portarului Ionuţ Grigoraş (CSMS Iaşi), au cistigat tricouri cu CSMS Iasi si invitatii la meciul urmator spectatorii Gabriel Luca, Marian Bilibou, Laurentiu Sirbu, Ana Maria Ungureanu, Constantin Iftime.
Un alt rezultat al etapei cu nr. 20: Spicom Sf. Gheorghe – Progresul Focsani 4-1 (2-0).
Pe 11 aprilie, de la ora 19.30, in sferturile de finala ale Cupei Romaniei de futsal va avea loc partida Ceahlaul Piatra Neamt - CSMS Iasi.
DAN TEODORESCU


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu