joi, 25 aprilie 2013

O remiză pentru o promovare în Superliga de fotbal feminin


CS Navobi Iaşi

* Duminica, 28 aprilie, de la ora 11.00, pe stadionul Politehnica din Bucuresti, CS Navobi Iasi va intalni, in meciul retur de baraj pentru promovarea în Superliga de fotbal feminin, formatia Fair Play din Capitala.

Un meci de egalitate ar fi suficient pentru ca echipa din Dealul Copoului sa isi asigure promovarea in Superliga, dar la fel sunt si sanse, cel putin matematice, ca echipa ieseana, pierzand ultimele 2 jocuri ale turneului de baraj sa rateze aceasta promovare.
In aceasta saptamana, CS Navobi si-a continuat pregatirile in Iasi, avand programat joi un meci amical cu juniorii de la Luceafarul, pe terenul Progresul, urmand ca dupa antrenamentul de vineri sa se deplaseze sambata la Bucuresti, pentru a sustine penultimul meci de baraj, care ii poate aduce mult dorita promovare in Superliga de fotbal feminin.
Am ajuns aproape de finalul unei munci titanice, dar care ne poate rasplati cu laurii promovarii, sau ne poate pedepsi daca nu tratam cu maxima seriozitate ultimele doua meciuri. Aceasta promovare cred totusi ca este meritata si dorita de noi toti iesenii. Multumesc celor care ne-au sustinut pana acum. Din pacate avem cateva indisponibilitati: Madalina Enache, Ilas Georgiana, Simona Anastasiu, Mihaela Ghebanoaei, Ana Maria Rosu – probleme medicale, Iulia Giurgica si Pantelimona Mihoc sunt plecate cu Facultatea la etapa de Orientare Turistica, iar Olivia Obreja are probleme la locul de munca si nu poate merge in deplasare. Insa, ma bucur ca a revenit la echipa, din Italia, Madalina Petria. Chiar si in aceste conditii, vom face tot ce tine de noi ca sa scoatem un rezultat bun si sa ne asiguram promovarea. Ne dorim ca ultimul meci, de pe 19 mai, cu Independenta Baia Mare, sa il putem juca pe stadionul Emil Alexandrescu si sa celebram impreuna cu toti sustinatorii nostri promovarea in elita fotbalului feminin!”, ne-a declarat prof. Adrian Ambrosie, manager la CS Navobi Iasi
Reamintim rezultatele inregistrate pana acum in meciurile de baraj: CS Navobi Iasi – Fair Play Bucuresti 2-0 (0-0); Independenta Baia Mare – CS Navobi Iasi 0-0 şi Fair Play Bucuresti – Independenta Baia Mare 1-1 (1-0).
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu