joi, 11 aprilie 2013

Popicarii veterani din Sibiu au disputat primul meci în Germania



Dacă popicarii veterani de la CFR Olimpia ACB Iaşi vor efectua în luna mai 2013 un turneu internaţional în Germania, iată că veteranii de la Electrica Sibiu joacă în aceste zile în landul Bavariei, tot la invitaţia sportivilor popicari de peste 50 ani din Germania.
Ieri seară, la HUNDSDORF / PASSAUER LAND / BAVARIA / GERMANIA a fost o partidă foarte echilibrată şi cu frumoase rezultate sportive dintre echipele SKC ARENA HUNDSDORF şi ELECTRICA SIBIU, gazdele impunându-se cu greutate la scorul de 2644 p.d. – 2573 p.d. Oaspeţii din "HERMANNSTADT" (Sibiu) au reuşit următoarele rezultate individuale: MAILAT LIVIU - 455 p.d., STOICHIŢĂ  IOAN - 440 p.d., HARAN SILVESTRU - 427 p.d., ŢOŢA RADU - 426 p.d., CREŢOIU IOAN - 416 p.d., NECULĂESCU  NICOLAE - 409 p.d. În afară de concurs (ausser Wettbewerb) au lansat BALLACH  MIRCEA şi  GELERIU SORIN, ambii sportivi totalizând fiecare câte 385 p.d.
Victorie gazdelor, care au beneficiat şi de avantajul "terenului propriu", dar şi prestaţia la cote înalte a sportivilor din Sibiu au putut fi admirate şi de viceprimarul din THYRNAU / HUNDSDORF, care a ţinut să fie prezent la această partidă internaţională extrem de atractivă în sportul popicelor.
În această seară de joi, 11 aprilie, în KEGELHALLE  PASSAU – MAIERHOF, sibienii de la ELECTRICA se vor întâlni cu germanii de la formaţia DREIFLÜSSE BOSNA PASSAU, echipă care se va confrunta şi cu CFR Olimpia ACB Iaşi, în 16 mai 2013 !
GEORG BARTH (GERMANIA) & DAN TEODORESCU (ROMÂNIA)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu