marți, 16 aprilie 2013

Rezultate de prestigiu pentru clubul de karate ENPI Iaşi pe malurile Dunării


Bianca Balaur

În perioada 12-14 aprilie 2013, la Galaţi s-au desfăşurat FINALELE Campionatului Naţional de Karate Tradiţional Shotokan - Fudokan, la categoria COPII – I, II, III. A fost ediţia a XXII-a a competiţiei, la care au participat 370 de sportivi, care au  reprezentat 40 cluburi din toată ţara.
De la CS ENPI Iaşi au participat 4 sportivi, ei fiind BALAUR BIANCA, BISTRICIANU CRISTIAN, COZMIUC YUSTIN (la COPII II - 10-11 ani) şi PINTILIE VLAD (la COPII I - 12-13 ani).
Rezultatele obţinute de clubul ieşean au fost importante, cu două medalii cucerite de Bianca Balaur, astfel: aur la KUMITE INDIVIDUAL şi bronz la KATA INDIVIDUAL.
BALAUR BIANCA şi BISTRICIANU CRISTIAN s-au mai clasat  pe locul 5 la ENBU MIXT.
O evoluţie bună a avut-o şi COZMIUC YUSTIN, aflat la prima lui competiţie de această anvergură şi ajungând în primii 8 sportivi la KUMITE INDIVIDUAL.
La Galaţi, sportivii clubului ieşean au fost însoţiţi de instructorul sportiv IRINA PASCARU.
Datorită rezultatelor obţinute de BALAUR BIANCA, aceasta se va alătura celorlalţi sportivi de la CS ENPI IAŞI (BĂLĂIAŞA DRAGOŞ, PINTILIE ANDREI, LUPESCU EDUARD ŞI TRUPINA IONUŢ), care vor participa la CAMPIONATUL EUROPEAN DE KARATE TRADIŢIONAL, ce va avea loc în luna mai 2013, în ITALIA”, ne-a declarat preşedintele CS ENPI IAŞI, CONSTANTIN ADĂSCĂLIŢEI (4 DAN), care este şi deputat în Parlamentul României.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu