vineri, 5 aprilie 2013

Steaua Bucureşti-CSMS Iaşi, un meci cu o favorită certă, dar în fotbal totul e posibil !


Liviu Ciobotariu

La conferinţa de presă de la stadionul din Dealul Copoului, care a prefaţat întâlnirea de duminică, dintre Steaua Bucureşti şi CSMS Iaşi, programată de la ora 21.30, în Capitală, antrenorul Liviu Ciobotariu a spus că jucătorii formaţiei moldave ar trebui să aibă o motivaţie suplimentară pentru că joacă în Ghencea.
"Este clar că întâlnim cea mai în formă echipă din momentul actual. Steaua e o echipă cu mare experienţă, cu jucători care au făcut o figură frumoasă în Liga I, cupele europene şi la echipa naţională. Va fi foarte greu să facem o surpriză în faţa unei trupe care a învins pe Chelsea ori Ajax, însă, în fotbal totul e posibil. Noi ne propunem să arătăm ca o echipă care vrea să rămână în Liga I. Avem un moral ridicat după succesul cu Gloria Bistriţa, vrem să ne jucăm şansa, să etalăm un fotbal bun şi să fim o echipă organizată. Pentru jucătorii tineri pe care-i avem, faptul că întâlnim Steaua ar trebui să fie o motivaţie în plus. Faptul că jucăm în Ghencea poate fi un uşor avantaj pentru noi doar prin prisma faptului că adversarul nu a mai jucat de mult timp acolo. În rest, sunt convins că vor fi, ca şi pe National Arena, mulţi spectatori. Am analizat bine jocul Stelei, vom încerca să speculăm unde vom putea punctele slabe ale lor. Dacă vom obţine un rezultat pozitiv mă voi bucura în primul rând pentru echipă şi pentru fanii noştri, abia apoi ca fost dinamovist" a spus Liviu Ciobotariu, care a mai menţionat că echipa CSMS Iaşi nu va avea nici o primă specială pentru jocul de duminică, din cadrul rundei cu nr. 25 din Liga I de fotbal, partida din Ghencea putând fi vizionată pe Digi Sport 1.
De remarcat că CSMS nu-i va putea utiliza în meciul cu Steaua pe Tincu şi Ţigănaşu, ambii fiind suspendaţi după ce au fost eliminaţi în jocul din etapa anterioară, împotriva formaţiei Gloria Bistriţa, unde ieşenii s-au impus finalmente cu scorul de 2-1.
Programul complet al etapei a 25-a se prezintă astfel:
- Vineri, 5 Aprilie:
FC Braşov - Ceahlăul Piatra Neamţ (ora 19.00), Astra Giurgiu - Universitatea Cluj (19.00) şi CS Turnu Severin - FC Vaslui (21.30);
- Sâmbătă, 6 Aprilie:
Pandurii Tg. Jiu - Petrolul Ploieşti (19.30) şi CFR Cluj – Dinamo Bucureşti (21.30);
- Duminică, 7 Aprilie:
Gloria Bistriţa - Rapid Bucureşti (19.00) şi Steaua Bucureşti – CSMS Iaşi (21.30, în direct pe Digi Sport 1);
- Luni, 8 Aprilie:
Concordia Chiajna - Gaz Metan Mediaş (19.00) şi Viitorul Constanţa - Oţelul Galaţi (19.00).
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu