joi, 23 mai 2013

CS Nikons Iaşi, în semifinalele Cupei Adamas de dans sportiv



* Clubul Sportiv ADAMAS Bacău a organizat recent cupa cu acelaşi nume, unde au participat 423 de perechi de dansatori sportivi din întreaga ţară.

La Clasa D (14 - 15 ani), perechea Talancă-Albu Bogdan - Păduraru Narcisa Lorena (Nikons Iaşi) a promovat până în semifinale şi a ocupat în final un onorant loc 9, din 20 perechi participante. Sportivii prezenţi în competiţie au dansat vals lent, tango, vals vienez, quick step, samba, cha-cha, rumba, jive.
La Clasa E (10-11 ani), perechea Cojocariu Albert (Reflex Iaşi) – Ciobanu Ana Maria (Nikons Iaşi) s-a clasat în final pe locul 4, tot din 20 de perechi participante. La această categorie s-a dansat vals lent, vals vienez, quick step, samba, cha-cha şi jive.
Ne continuăm activitatea sportivă şi în acest context sâmbătă şi duminică, pe 25 şi 26 mai, vom fi la Bistriţa, la Campionatul Naţional de Formaţii. Vom participa acolo cu 4 perechi de dansatori sportivi, într-o competiţie organizată de Clubul de Dans Sportiv Floris Bistriţa. "Bobocii" ar putea participa şi ei, pe 26 mai, la Cupa Bonito Dance din Bucureşti. În altă ordine de idei, Cosmin Dorneanu şi Andreea Bunduc au trecut la clasa superioară C şi, de acum încolo, vor participa doar la Open Basic sau Open. Totodată, în timpul antrenamentului din această săptămână, va veni o echipă de la PRO TV, pentru emisiunea "Românii au talent". Au insistat şi nu i-am putut refuza, chiar ne face plăcere vizita ! Serbarea de 1 iunie va fi la sfârşitul lunii iunie. Dar pe 31 mai şi pe 3 iunie, va fi "dezlegare la tort " la antrenamentele noastre. Sâmbătă, pe 1 iunie, de la ora 12, vom organiza <oră deschisă> de dans sportiv la sala de antrenament din Nicolina II. Perechile noastre de dansatori de la sala din Păcurari vor face în sala din Nicolina II o demonstraţie de dans sportiv, în faţa spectatorilor prezenţi la antrenamentele noastre”, ne-a declarat în final Mariana Constantina Niculiţă, preşedinta clubului de dans sportiv NIKONS Iaşi.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu