miercuri, 8 mai 2013

„România joacă tenis” la arena CFR Iaşi !



În perioada 10-12 mai 2013, arena de tenis CFR Iaşi găzduieşte turneul de tenis la nivelul amatorilor denumit Cupa Tenis Partener, clubul organizator fiind CS Vlădeni Plus, iar director de turneu tânărul antrenor Alexandru Tudurache.
La simplu se va juca pe nivelurile de clasificare 5, 6 şi 7, iar la dublu pe nivelurile 6 şi 7. Categoria turneului este SILVER, iar turneul face parte din manifestarea „România joacă tenis”, din cadrul circuitului Tenis Partener ! În acest week-end, în România vor avea loc peste 30 de turnee de acest gen, ceea ce demonstrează că tenisul în ţara noastră este un sport extrem de popular !
Concursul de tenis de la arena CFR Iaşi va debuta vineri seara, pe 10 mai, de la ora 18.00, când sunt programate două meciuri de calificare pe tabloul principal la nivelul 7. Aceste dispute sunt Cristian Frengel – Titus Andrian şi Vlad Micu – Daniel Ungureanu. El va continua apoi sâmbătă şi duminică, până la finalizarea tuturor partidelor programate pe cele 4 terenuri de zgură ale arenei CFR Iaşi, din Şoseaua Naţională nr. 7-9.
Capii de serie în probele de simplu sunt:  
- Nivelul 5:
1. Irinel Dan (Iaşi)
2. Flavius Mugurel Stan (Tecuci)
- Nivelul 6:
1. Alin Focşa (Iaşi)
2. Nicolai Iliuţ (Rădăuţi)
3. Sebastian Petrariu (Iaşi)
4. George Ciprian Chelaru (Ciurea – jud. Iaşi)
- Nivelul 7:
1. Liviu Ciprian Gavril (Iaşi)
2. Bogdan Tudor Gheorghiţă (Iaşi)
3. Ştefan Vlad Mardare (Iaşi)
4. Ştefan Hunceac (Suceava)
La dublu, primii favoriţi sunt:
- Nivelul 6:
George Ciprian Chelaru (Ciurea) / Samir Hulubencu (Iaşi)
- Nivelul 7:
Liviu Ciprian Gavril (Iaşi) / Odiviu Coteţ (Iaşi).
De menţionat că circuitul Tenis Partener este clubul tuturor amatorilor de tenis din România. Mii de jucători, de la începători la experimentaţi, au ales să îşi petreacă timpul liber practicând tenisul într-un mod organizat şi au format astfel o comunitate dinamică, care încurajează un stil de viaţă sănătos şi activ.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu