vineri, 24 mai 2013

Sorin Cârţu vrea să plece de la CSMS Iaşi !


Sorin Cârţu

În primul meci al rundei cu nr. 33 din Liga I de fotbal, pe teren propriu, FC Braşov a învins pe Gloria Bistriţa cu scorul de 4-1 (3-0) prin golurile reuşite de Enceanu – min. 11 şi 15, Buga – min. 56 şi Machado – min. 79, respectiv Feher – min. 83 (din penalty)
Tot din penultima etapă a sezonului, partida Ceahlăul Piatra Neamţ – CSMS Iaşi este programată luni, pe 27 mai, de la ora 20.30, în direct pe Digi Sport 1.
Antrenorul Sorin Cârţu nu ştie însă dacă va mai sta pe banca echipei CSMS Iaşi pâna la final, din cauza unor probleme medicale. În plus portarul Bălan, care-i are naşi pe Onofraş şi Straton, are programată nunta cu o zi înainte de meciul de la Piatra Neamţ, iar preşedintele Florin Prunea a lipsit toată săptămâna din Iaşi!
Clubul CSMS Iaşi a organizat astăzi o conferinţă de presă la care a participat antrenorul Sorin Cirtu. Acesta a anunţat că nu ştie dacă va mai sta pe banca tehnică până la sfârşitul sezonului. "Am făcut o electrocardiogramă şi mi s-a recomandat sa fac o coronografie. De 5-6 ani mă ştiam hipertensiv, însă e o situatie care m-a bulversat. Cred că voi face examenul la Timişoara. Voi avea o discuţie cu preşedintele Florin Prunea, care ar trebui să ajungă în această seară de la Bucureşti la Iaşi, şi cu domnul primar, şi voi vedea dacă voi mai sta pe bancă la ultimele meciuri".
Cârţu a atacat apoi lipsa de profesionalism de la echipa ieşeană: "Pentru meciul cu Ceahlăul sunt probleme importante. Vladu şi Moutinho sunt suspendaţi, Ciucur, Mitic, Semenenko şi Bădic sunt accidentaţi, iar Mitrea incert. În plus, Bălan are nunta duminică, iar naşi îi sunt Onofraş şi Straton. Conducerea va decide ce facem cu ei, însă mă întreb cum e posibil să pui un eveniment în timpul campionatului? Eu îmi doresc să am tot lotul la dispoziţie luni, însă nu poţi nici să-i aduci de la nuntă în teren".
Aflat în drum spre Iaşi, preşedintele Florin Prunea a declarat că va lua o decizie în privinţa lui Sorin Cârţu numai după ce va discuta cu antrenorul din Dealul Copoului şi cu primarul Gheorghe Nichita. “Echipa CSMS Iaşi trebuie să învingă luni, la Piatra Neamţ chiar şi fără antrenor, chiar şi fără preşedinte şi chiar dacă sunt probleme de efectiv în lot", a declarat Florin Prunea.
După meciul de la Piatra Neamţ, în ultima rundă a sezonului, joi, 30 mai, de la ora 20.30, în direct pe Dolce Sport 1, stadionul Emil Alexandrescu va găzdui partida CSMS Iaşi – FC Vaslui.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu