marți, 18 iunie 2013

198 locuri în taberele de vacanţă pentru copiii din centrele de plasament din Iaşi


Muncel
Ministerul Tineretului si Sportului a alocat in acest an 198 de locuri in taberele de vacanta din tara pentru copiii cu rezultate bune la invatatura din centrele de plasament din Iasi.
Ca urmare a deciziei Ministerul Tineretului si Sportului si a Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Iasi o parte dintre copiii cu rezultate bune la invatatura din centrele de plasament din Iasi vor pleca in vacanta pe litoralul Marii Negre, iar o parte in Centrul de Agrement Muncel.
In spatele numarului de locuri alocate pentru copiii din centrele de plasament se ascunde oportunitatea pentru multi dintre acesti copii de a merge pentru prima data in vacanta. Este o recompensa pe care o merita din plin si care cu siguranta ii va ambitiona si mai mult pe viitor”, a declarat Ion Florin, directorul general al DGASPC Iaşi
Suntem fericiti ca putem sa facem o bucurie copiilor din centrele de plasament. Acesti copii, supusi de la o varsta frageda incercarilor vietii, merita toata aprecierea noastra, iar decizia Ministerului Tineretului si Sportului de a-i sustine in acest an pe cei mai merituosi dintre ei inseamna practic o recunoastere a performantei. Speram ca vor veni din vacanta mai fericiti, optimisti si cu incredere in viitor”, a declarat lector univ.dr. Ciprian Paraschiv, directorul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Iasi.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu