luni, 24 iunie 2013

Ceferistul ieşean Alexandru Marin, debut de senzaţie în boxul profesionist american !


Alexandru Marin în SUA

De puţine luni de zile, binecunoscutul boxer Alexandru Marin (CS CFR Iaşi) a abandonat cariera de amator şi a trecut în boxul profesionism de peste Ocean, mai precis în Statele Unite ale Americii.
Într-o gală organizată sâmbătă, 22 iunie, în Fight Club Frederick din Frederick (statul Maryland, SUA), la debut în boxul profesionist, ieşeanul Alexandru Marin (din Silver Spring, Maryland, SUA) l-a învins prin K.O. tehnic în repriza a doua pe Jacob Ninow (din Wheaton, statul Illinois, SUA). Meciul a fost oprit de arbitrul
Kenny Chevalier în min. 2:02 al reprizei secunde, iar Marin a fost declarat învingător prin K.O. tehnic. Marin s-a impus clar în faţa adversarului, care a căzut la podea în urma unui upercut lansat de Alex, în repriza secundă a meciului programat iniţial pe durata a 6 reprize, în cadrul categoriei super-cocoş.
Gala a programat 7 meciuri de box profesionist, iar “americanul” Alexandru Marin a fost laudat de toată asistenţa, în urma victoriei obţinute. 
După aunţarea deciziei, Alexandru Marin (21 ani) a purtat pe umeri tricolorul României şi a declarat că vrea să fie un al doilea Lucian Bute al boxului românesc !
În legătură cu meciul de debut în boxul profesionist american al fostului său elev, antrenorul Nicu Brânzei (CS CFR Iaşi) ne-a declarat: “Chiar dacă a trecut Oceanul, Alexandru Marin tot ieşean şi român rămâne şi demonstrează din nou că este un mare pugilist. Eu ţin în permanenţă legătura cu el şi el îmi spune că în SUA arată tot ce a învăţat în sala de antrenament a clubului CFR Iaşi şi că cei de acolo sunt foarte mulţumiţi de el. Plus că depune foarte multă muncă în sala de antrenament şi face totul pentru a deveni un mare boxer. Îi doresc lui Alex tot binele din lume şi multe victorii în boxul profesionist mondial ! După câte ştiu eu, Alex Marin va boxa din nou la profesionişti în luna august”.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu