marți, 4 iunie 2013

Ceferistul ieşean Lucian Chirilă, campion naţional la body-building clasic



La începutul lunii iunie 2013, la Slobozia au avut loc Campionatele Naţionale de culturism, fitness, bodyfitness, bikini, bodybuilding clasic pentru copii, juniori, junioare şi masters.
La
Bodybuilding Clasic - Juniori Mari, sportivul Lucian Chirilă (de la CS CFR Iaşi, antrenor emerit: Petru Ciorbă) a cucerit medalia de aur şi titlul de campion naţional. Au urmat pe podium Dan Traian Aldea (CSŞ SOIMII Sibiu) – locul 2 şi Andrei Mircea Vlasie (FARUL Constanţa) – locul 3.
La Culturism Juniori Mari – la OPEN, podiumul a fost următorul:
1. Radu Ulici (CSM Baia Mare);
2. Lucian Chirilă (CS CFR Iaşi);
3. Andrei Ivan (CHAMPIONS GYM Bucureşti).
La categoria fitness - copii, 8-9 ani fete, pe locul 1 s-a clasat ieşeanca Denisa Georgescu, dar surpriza urmează: deci, la rugămintea expresă a tatălui său, până în urmă cu cîteva zile ea s-a antrenat la CS CFR Iaşi, timp de o lună şi jumătate, sub conducerea lui Petru Ciorbă şi Simona Ursache, sportiva a concurat la Slobozia sub “umbrela” clubului CSM Iaşi ! Mai mult chiar, Denisa Georgescu a concurat la Slobozia cu programul pregătit de antrenorii de la... CS CFR Iaşi, dar a cucerit medalia de aur pentru... CSM Iaşi !
La finalul Naţionalelor de la Slobozia, antrenorul emerit Petru Ciorbă, care a fost şi arbitru pentru unele probe de concurs, ne-a declarat: “Vreau să vă spun câteva cuvinte doar despre Lucian Chirilă, care este în ultimul an de juniorat şi a cucerit detaşat medalia de aur la bodybuilding clasic şi s-a bătut pentru podium la OPEN, cu cei de la culturism. Anul trecut, el a concurat la seniori, deşi era junior, unde a ocupat un onorant loc 6 şi am ştiut încă de atunci că are mari şanse să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la viitoarele Naţionale de juniori. Am avut dreptate, Lucian a avut o comportare foarte bună la Slobozia şi a devenit campion naţional, cu felicitări din partea tuturor susţinătorilor lui !”.
Să menţionăm că actuala conducere a FR Culturism-Fitness este formată din Gabriel Toncean – preşedinte, Monica Mureşan - vicepreşedinte şi Tiberiu Apostol - secretar general.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu