marți, 11 iunie 2013

City’us Târgu Mureş este vechea şi noua campioană a României la fotbal în sală


Echipa campioană City'us Tg. Mureş

Sala Sporturilor „Kati Szabo” din Sfântu Gheorghe a găzduit în această seară de 11 iunie 2013 al doilea meci al finalei Ligii I de futsal, cele două combatante fiind Spicom din localitate şi City’us Tg. Mureş. Într-o dispută programată după sistemul „2 din 3”, oaspeţii din Târgu Mureş au reuşit un nou succes în faţa gazdelor de la Spicom, de data aceasta cu 4-1 (3-0), prin golurile marcate de Covaci (2), Gherman şi Lupu (în min. 35, în poarta goală, după ce localnicii au scos portarul în atac, dar au pierdut balonul), respectiv Bujdoso, care a redus la un moment dat la 1-3. După ce au câştigat ambele jocuri împotriva Spicomului (3-1 pe teren propriu şi 4-1 în deplasare), iată că City’us Tg. Mureş a devenit din nou campioană naţională la fotbal în sală, pentru a patra oară consecutiv. Lotul mureşean, campion naţional în sezonul 2012-2013, a fost alcătuit din jucătorii: Vlad Iancu, Moldovan – Cristi Matei, Florin Ignat, Robert Lupu, Cosmin Gherman, Dumitru Mimi Stoica, Alpar Csoma, Raimond Daniel, Nicuşan, Bogdan Covaci, Muntean, Oltean, Togan. Antrenor: Endre Kacso. 
Meciul de la Sfântu Gheorghe a fost condus de brigada Sorescu Bogdan (Piteşti) - Gherman Gabriel (Bucureşti), ca rezervă fiind Şandru Ilie (Piteşti). Observatorii partidei au fost Radu Petre şi Ioniţă Valeriu, ambii din Bucureşti, care au şi oficiat festivitatea de premiere.
Meciul pentru locurile 3-4, ACS Smart Ionescu Bucureşti – CS United Galaţi a fost anulat.

* Urmează finala Cupei României: City’us Tg. Mureş – CSMS Iaşi

Pe data de 18 iunie, de la ora 20.00, în transmisiune directă pe Digi Sport 2, pe teren propriu, City’us Tg. Mureş se va duela cu CSMS Iaşi în finala Cupei României la futsal, programată într-o singură manşă.
Lotul ieşean pentru finala Cupei României de la Tg. Mureş va fi alcătuit din portarii Marius Chiriac şi Ioan Grigoraş, alături de jucătorii de teren Sebastian Cărare, Andrei Despan, Liviu Ruxandari, Radu Guţu, Radu Pisică, Dragoş Baciu, Lucian Cojocariu, Valentin Pricop, Narcis Cataramă, Alexandru Iftinca. Antrenorii echipei ieşene sunt Nelu Stancea (A 1) şi Florin Nichifor (A 2), iar team-manager este Ionel Popa. Delegatul echipei este Ştefan Tudorache, iar maseur este Marian Sărbătoare. Clubul ieşean va pune două autocare la dispoziţia suporterilor, pentru ca aceştia să-ţi susţină favoriţii în finala Cupei României programată săptămâna viitoare la Tg. Mureş. „În orice finală de cupă, şansele sunt 50 % - 50
%, deoarece scorul la începutul partidei este 0-0. Deşi avem un meci extrem de dificil la Tg. Mureş, iar gazdele de la City’us au câştigat toate meciurile susţinute în acest sezon şi alcătuiesc practic echipa naţională a României, vom lupta până în ultima secundă pentru un rezultat favorabil în finala Cupei României, acolo unde ne-am calificat în primul an de Liga I, numai cu jucători ieşeni în lot !”, ne-a declarat antrenorul Nelu Stancea (CSMS Iaşi), care este şi secundul spaniolului Sito Rivera la naţionalele de tineret şi seniori ale României.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu