joi, 20 iunie 2013

Costel Enache este noul antrenor al echipei de fotbal CSMS Iaşi



* Fostul antrenor al Ceahlăului din Piatra Neamţ va conduce pe CSMS Iaşi în următorii trei ani.
Costel Enache

Informatia a fost prezentata astazi intr-o conferinta de presa de presedintele Consiliului Director al CSMS, Leonida Antohi. Enache este asteptat duminica in Iasi pentru a semna un contract pe trei ani.
Antohi a precizat ca membrii Comitetului Director s-au consultat cu multi oameni pentru a lua aceasta decizie: "Am discutat cu antrenorii de la club. Noua din 11 au mers din prima pe mina lui Enache, ceilalti doi au pus X. Si seful galeriei, Sergiu Melinte, a fost rugat sa faca un plebiscit printre suporteri si ei au mers tot pe mina lui Enache".
Enache nu a anuntat inca antrenorul secund, dar credem ca ar fi indicat ca ieseanul Adrian Kerezsy sa fie pastrat pe acest post, dupa ce antrenorul cu portarii Nelu Campeanu a revenit la FC Vaslui si se afla acum in cantonamentul din Austria cu echipa patronata de Adrian Porumboiu !

* CSMS Iasi ramane fara fotbalisti !

Sa mai mentionam ca trei dintre tinerii fotbalisti formati la Iasi si-au depus memorii pentru a deveni jucatori liberi. Mijlocasul Narcis Badic, fundasul Adrian Avramia si atacantul Andrei Herghelegiu au solicitat comisiilor federale sa-i declare liberi de contract. Oficialii CSMS sustin ca solicitarile celor trei sint neintemeiate.
In ceea ce-i priveste pe cei trei jucatori care si-au depus memorii de a deveni jucatori liberi, presedintele executiv Florin Prunea a declarat: 'Pe Avramia l-am gasit in cirje, l-am tinut in casa la mine. Herghelegiu era rezerva cind am ajuns eu la Iasi, iar pe domnul Badic l-am operat, cu mari eforturi, la Leverkusen. E drept, au salarii mici, i-am chemat sa le marim. Oricum, nu au cum sa devina liberi. Sunt influentati. Luam in calcul si sa-l reclamam pe impresarul lor, pentru ca incearca sa se amestece in treburile clubului nostru".
In continuare, acelasi Florin Prunea a mai mentionat: "Cind l-am auzit pe Cretu ca a zis ca a purtat o discutie ca intre barbati cu Emil Sandoi, selectionerul echipei nationale de tineret, i-am dat una dupa ceafa! Cretu e un caz special, mai trebuie sa-i dai o scatoalca! Inchipuiti-va ce trebuie sa faci ca sa ajungi sa-l scoti din sarite pe un monument de calm, ca Emil!".

* Ovidiu Mihalache revine in Dealul Copoului

Jucatorul Ovidiu Mihalache a semnat un contract pe patru ani cu CSMS Iasi. Fotbalistul, care poate evolua ca fundas dreapta sau fundas central, a mai evoluat la Poli Iasi, Auxerre Lugoj, Astra Giurgiu si, in returul sezonului recent incheiat, FC Bihor.
In alta ordine de idei, CSMS Iasi asteapta sa afle vineri in ce esalon va evolua in sezonul viitor. Conform oficialilor ieseni, decizia va fi luata de Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal.
Referitor la acest aspect, Florin Prunea a spus: "Nu cerem decit respectarea deciziei luate de Adunarea Generala a Ligii de pe 11 februarie, a deciziei Comitetului Executiv al Federatiei, de pe 11 martie si ROAF, care spun ca Liga I trebuie sa aiba 18 echipe in sezonul 2013-2014. UEFA promoveaza primele echipe de sub linie in Europa League si in Champions League in caz de excluderi, asa a fost si la noi, cum s-a intimplat cu Pandurii, asa trebuie sa fie si acum".

* “U” Cluj trimite pe CSMS Iasi in liga a doua ?

"Şepcile roşii" au primit astăzi o veste pe care o aşteptau de câteva săptămâni. După ce Tribunalul Comercial a acceptat planul de reorganizare al echipei , deşi în primă instanţă a amânat decizia, iar asta a determinat Comisiile FRF să nu acorde licenţa echipei clujene, iată că Ioan Mărginean a declarat că echipa va obţine licenţa şi astfel vor putea evolua şi în sezonul viitor al Ligii 1.
Preşedintele Consiliului de Administraţie al Universităţii Cluj a spus că a discutat cu cei de la Lausanne şi a aflat că echipa va primi licenţa.
"Azi am vorbit cu cineva de la Lausanne şi mi-a spus că totul este în regulă. Pe data de 5 iulie vom fi anunţaţi oficial că avem licenţă pentru a evolua în Liga 1.", a declarat Mărginean pentru Digi Sport.
In cazul cand Universitatea Cluj va primi licenta, formatia CSMS Iasi nu mai are nici o sansa de a ramane in prima liga ! Singura echipa care ar putea ramina in prima liga, desi din punct de vedere sportiv a retrogradat, este Concordia Chiajna, care ar putea lua locul formatiei Rapid Bucuresti, care nu a primit licenta.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu