luni, 10 iunie 2013

Finala Cupei României la fotbal în sală se joacă la Târgu Mureş !



Marţi, pe 18 iunie, de la ora 20.00, în direct pe Digi Sport 2, la Tg. Mureş se va juca finala Cupei României la futsal, cele două combatante fiind City'us Tg. Mureş şi CSMS Iaşi. Se va juca într-o singură manşă, mureşenii fiind avantajaţi pe terenul propriu şi de calitatea lotului, deoarece CS City'us este practic echipa naţională a României la fotbal în sală !
"În Cupa României totul este posibil, deci avem şi noi şansa noastră la Tg. Mureş !", ne-au declarat la unison antrenorul Nelu Stancea şi portarul Marius Chiriac, ambii de la CSMS Iaşi.
Vă mai informăm că suporterii ieşeni vor putea susţine echipa favorită la Tg. Mureş, transportul fiind efectuat cu două autocare !
În finala mare a Ligii I de futsal, cea pentru locurile 1-2 (unde se joaca după sistemul “2 din 3”), în primul meci am înregistrat rezultatul: City'us Tg. Mureş - Spicom Sf. Gheorghe 3-1 (2-1). Meciul al doilea va avea loc la Sf. Gheorghe, pe 11 iunie, la ora 19.00, tot în acea zi fiind programată şi finala mică din Liga I, cea pentru locurile 3-4, cu meciul ACS Smart Ionescu Bucureşti-CS United Galaţi.
De remarcat că la primul an de Liga I, CSMS Iaşi a ocupat un onorant loc 7 în campionat şi s-a calificat în finala Cupei României la futsal, numai cu jucători locali !

* Se caută medic la echipa de fotbal CSMS Iaşi

Comunicatul de presă de astăzi, 10 iunie, din partea clubului de fotbal CSMS Iaşi, se prezintă astfel: “Toţi cei interesaţi să ocupe postul de medic al echipei CSMS Iaşi pot trimite CV la adresa contact@csmsiasi.ro sau pot afla detalii suplimentare sunând la tel. 0232.258828. Mulţumim! Semnat: Răzvan Hodea - Departament marketing, CSMS Iaşi”.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu