miercuri, 5 iunie 2013

Puţine zile până la debutul Trofeului Municipiului Iaşi la popice



* Sâmbătă şi duminică, în zilele de 8 şi 9 iunie 2013, de la orele 10.00, arena CFR Iaşi va găzdui o nouă competiţie de popice pentru sportivii amatori şi profesionişti.

Printre participanţi, în afară de popicarii cadeţi, juniori şi seniori de la CFR Olimpia ACB Iaşi şi CS Vlădeni Plus, care vor concura la profesionişti (turneu open, cu 120 bile lansate în sistem „contra scor”) se vor afla în competiţia dedicată amatorilor (doar 20 bile la plin) şi jucătorii echipei de futsal CSMS Iaşi, în frunte cu antrenorul Nelu Stancea şi team-managerul Ionel Popa, popicarii medaliaţi pe plan naţional şi european din cadrul Asociaţiei Nevăzătorilor din România – Filiala Iaşi, în fruntea cu medaliata cu bronz la C.E 2013 Daniela Şoldan, membrii Uniunii Ucrainienilor din România – Filiala Iaşi (preşedinte: Victor Hrihorciuc; vicepreşedinte: Daniel Serdenciuc), sportivi amatori din Republica Moldova, boxerii şi halterofilii de la CS CFR Iaşi, în frunte cu antrenorii Nicu Brânzei şi respectiv Dănuţ Fron, dar şi campionii de la formaţia de veterani (seniori peste 50 ani) CFR Olimpia ACB Iaşi, în frunte cu căpitanul de echipă Vasile Ţidularu şi antrenorul-jucător Dumitru Penciuc. Va fi organizată şi Cupa Presei, destinată reprezentanţilor mass-mediei locale şi naţionale, dar şi Cupa Prieteniei, pentru sportivii amatori de etnie ucrainiană şi moldovenească (din stânga Prutului). 
Programul de desfăşurare al competiţiei denumite Trofeul Municipiului Iaşi (ajunsă la ediţia a doua), în organizarea Clubului Sportiv CFR Iaşi (preşedinte: ing. George-Radu Pipa) este următorul:
SÂMBĂTĂ (8 iunie 2013):

- Ora 10.00: turul I preliminar al turneului de popice pentru amatori (sportivi nelegitimaţi la FR Popice-Bowling), cu 20 bile la plin, structurat pe următoarele şase categorii de participare:
- copii, cadeţi şi juniori (sub 23 ani)
- masculin (sub 50 ani)
- feminin (turneu open)
- veterani (peste 50 ani)
- Cupa Prieteniei (pentru sportivii de etnie ucrainiană şi moldovenească) – concurs organizat în parteneriat cu Uniunea Ucrainienilor din România - Filiala Iaşi.
- Cupa Presei (pentru reprezentanţii mass-media, turneu open);
- Ora 12.30: Conferinţă de presă comună pe teme de popice şi futsal, cu jucătorii şi antrenorii echipelor CFR Olimpia ACB Iaşi şi respectiv CSMS Iaşi. Întâlnirea cu mass-media locală şi naţională va avea loc la Restaurantul Clubului Sportiv CFR Iaşi, de lângă arena de popice CFR Iaşi, ambele în incinta bazei sportive CFR Iaşi, din Şoseaua Naţională nr. 7-9.
- Ora 13.00: turul I preliminar al turneului pentru profesionişti, cu 120 bile lansate pentru fiecare concurent (în sistem “contra scor”).
De menţionat că primii patru clasaţi de la “amatori” şi primii opt de la “profesionişti”, de la fiecare categorie de participare, se califică la turneul final de a doua zi, când totul se ia de la zero.
DUMINICĂ (9 iunie 2013):

- Ora 10.00: Turneul final al amatorilor, la cele 6 categorii de participare.
- Ora 11.30: Turneul final al profesioniştilor.
- Ora 13.30: Festivitatea de premiere la toate cele şapte categorii de participare, la amatori şi profesionişti, de la Trofeul Municipiului Iaşi la popice.
- Ora 14.00: Discuţii prieteneşti la un pahar de vorbă !
Poftiţi la arena CFR Iaşi, în zilele de 8 şi 9 iunie 2013, deoarece vă veţi simţi ca acasă, alături de cei mai buni prieteni !
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu