sâmbătă, 29 iunie 2013

Recital de excepţie oferit de clubul de dans sportiv NIKONS Iaşi !



* Sub conducerea preşedintei prof. Mariana Niculiţă şi a antrenorilor Amira Niculiţă şi Andreea Răscuţoi, clubul de dans sportiv NIKONS Iaşi a oferit vineri seara, pe 28 iunie, un spectacol de zile mari celor peste 300 de “fani” care au umplut până la refuz sala mare de spectacole a Ateneului Tătăraşi.

Binecunoscutul club de dans sportiv NIKONS Iaşi a avut evoluţii strălucite în ţară şi străinătate în acest an, la competiţiile de la Bucureşti, Galaţi, Iaşi, Suceava, dar şi în Ucraina. În Iaşi, Clubul NIKONS a mai oferit iubitorilor de sport şi artă reuşite spectacole de dans sportiv în cartierul Nicolina, Parcul Expoziţiei, Complexul Palas, Moldova Mall, Liceul Octav Băncilă şi a participat cu toată trupa şi la Festivalul Internaţional al Educaţiei (FIE).
Ca o încununare a activităţii sportive din prima jumătate a anului 2013, vineri, pe 28 iunie, CS NIKONS Iaşi a dat un nou recital al performanţei sale în sala mare de spectacole a Ateneului Tătăraşi, cu sportivii care se pregătesc în cele două săli de antrenament, din cartierele Păcurari şi Nicolina. 
Spectacolul de vineri seara, de la Ateneul Tătăraşi, vizionat de peste 300 de spectatori, a fost structurat pe 10 secvenţe, iar la finalul lui micii dansatori au primit multiple cadouri din partea clubului ieşean.
Cu o prezentare făcută de preşedinta Mariana Niculiţă şi antrenoarea Andreea Răscuţoi, au dansat pe scena sălii de spectacole a Ateneului Tătăraşi toţi sportivii de la NIKONS Iaşi, de la piticoţi, grupa mare şi până la performeri. Au fost în debut dansuri “tribale” cu piticoţii de la NIKONS (copiii de 4, 5 şi 6 ani), iar apoi s-a dansat pe cele două secţiuni, standard şi latino. S-a dansat vals englezesc, tango, vals vienez, slow fox şi quick-step, apoi cha-cha, jive, flamenco, samba, rumba, passo-doble, vals lent.
Grupa din Nicolina a prezentat şi dansul modern Shakira – Waka Waka şi totul s-a încheiat cu o horă românească, la care au participat toţi sportivii legitimaţi la CS NIKONS Iaşi şi care au fost îndelung aplaudaţi de publicul care a umplut până la refuz sala de spectacole a Ateneului Tătăraşi.   
În recitalul oferit de NIKONS Iaşi, sub conducerea antrenorilor Amira Niculiţă şi Andreea Răscuţoi, am putut remarcat prestaţia tuturor componenţilor clubului, în frunte cu perechile de performeri
Flavius Văcaru - Cezara Samoilă, Bogdan Albu-Talancă - Narcisa Păduraru, Andrei Bidrea - Oana Anton, Alexandru Livadaru - Laura Ananei, Răzvan Mereuţă - Georgiana Ambrono, Cosmin Dorneanu - Andreea Bunduc.
Dansul sportiv este singurul sport care nu doar că te dezvoltă armonios, dar îţi foloseşte toată viaţa”, ne-a declarat la finalul spectacolului de vineri seara Mariana Niculiţă (preşedinta CS NIKONS Iaşi), care a mai adăugat: „V
rem să mulţumim conducerii Directiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Iaşi, conducerii Ateneului Tătăraşi, antrenorilor clubului, sportivilor mici şi mari, reprezentanţilor mass-mediei, invitaţilor, părinţilor şi bunicilor sportivilor noştri pentru sprijinul acordat. Vă anunţăm că, în perioada 4-13 iulie vom merge într-un cantonament de vară la Reghin. Mergem acolo nu la odihnă, ci la muncă !“.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu