luni, 17 iunie 2013

Viitorii campioni de tenis ai României se întrec la Iaşi


In perioada 23 – 26 iunie Iasul gazduieste pentru prima data unul dintre cele patru turnee de tenis categoria A din Circuitul National pentru Juniori U14. Iubitorii tenisului vor avea astfel ocazia de a vedea evoluand viitorii campioni la baza sportiva CORECO din Iasi.
"Acest eveniment deosebit ne ofera bucuria de a-i vedea pe cei mai buni juniori din tara performand pe terenurile iesene. Le multumesc tuturor celor care s-au implicat in organizarea evenimentului si ii invit pe iubitorii tenisului sa fie alaturi de aceste tinere sperante", a declarat directorul de turneu George Panayiotou
"Ma bucur sa anunt pentru saptamana viitoare un eveniment sportiv desfasurat pentru prima data la Iasi, turneul de tenis categoria A din Circuitul National pentru Juniori U14. Ii invit pe toti iesenii sa fie alaturi de viitorii campioni de maine si sa se bucure de acest spectacol sportiv deosebit gazduit de cetatea noastra", a declarat lector univ.dr. Ciprian Paraschiv, directorul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Iasi.
Turneul de tenis de categoria A din Circuitul National pentru juniori, U14 la Iasi este organizat de Tennis Club Micul As in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Iasi. Intrarea la evenimentul sportiv mentionat este libera.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu