duminică, 18 august 2013

CSMS Iaşi a câştigat Cupa Iaşului la fotbal în sală



Timp de mai multe zile, Primăria Municipiului Iaşi a organizat Cupa Iaşului de futsal. După ce echipele participante au evoluat în cele două grupe preliminare, primele două clasate din fiecare serie au ajuns în semifinalele competiţiei.
Sala Polivalentă a găzduit semifinalele şi finalele de clasament, care s-au încheiat cu următoarele rezultate:
- Semifinale:
AutoDriver – M Design 9-4
CSMS Iaşi - FC & Prietenii 8-1
- Finala mică (locurile 3-4):
FC & Prietenii – M Design 8-4
- Finala mare (locurile 1-2):
CSMS Iaşi – AutoDriver 8-2.
Aşadar, Cupa Iaşului la futsal a revenit echipei CSMS Iaşi, sub conducerea antrenorilor Nelu Stancea şi Florin Nichifor, team-managerul formaţiei fiind Ionel Popa.
Pentru noul sezon din Liga I de futsal, CSMS Iaşi nu va mai conta pe jucătorii Cojocariu (plecat cu probleme profesionale în SUA) şi Iftinca, dar noile achiziţii se numesc Andrei Aparaschivei şi Robert Spânu. Ceilalţi jucători din lotul CSMS-ului sunt portarii Chiriac şi Grigoraş, alături de jucătorii de teren Ruxandari, Guţu, Pisică, Despan, Pricop, Cărare, Cataramă, Baciu.

* Nelu Stancea, pe acelaşi post ca şi Victor Piţurcă !

Antrenorul echipei de futsal a CSMS Iaşi, Nelu Stancea, va îndeplini, concomitent, şi funcţia de antrenor principal al echipei naţionale de futsal a României, la seniori şi tineret, asta după ce spaniolul Sito Rivera s-a retras de la conducerea lotului tricolor.
Fost internaţional de futsal pe post de portar, Nelu Stancea a fost până acum antrenor secund al selecţionatei României la seniori şi tineret.
Nelu Stancea are ca obiectiv imediat calificarea României la Campionatul European de anul viitor, care se va derula în Belgia. Prima misiune a tehnicianului ieşean este eliminarea Serbiei în barajul de calificare la Europenele de fotbal în sală, care se va derula pe 17 septembrie (la Călăraşi) şi 24 septembrie (în deplasare), un obiectiv dificil dar nu nerealizabil.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu