miercuri, 21 august 2013

Popicarii sibieni câştigă “Cupa Siderurgistul” !


Arena de popice din staţiunea Cinciş (Hunedoara) a găzduit recent a VII-a ediţie a Cupei Siderugistul pentru veterani (seniori +50). S-au lansat 96 bile mixte de către fiecare sportiv, iar la start s-au aliniat patru echipe. Judeţul Sibiu a fost reprezentat de două echipe de veterani, în una dintre ele regăsindu-se însuşi Liviu Mailat, preşedintele Comisiei de Arbitraj din cadrul Federaţiei Române de Popice-Bowling şi care a fost MVP-ul turneului.
Echipa Veterani Sibiu, cea care a dobândit trofeul pus în joc, a fost alcătuită din următorii lansatori: Creţoiu Ioan, Beuck Erhkard (jucator venit din Germania şi stabilit în Sibiu), Mailat Liviu, Stoichiţă Ioan, Ballasch Mircea şi Barac Iulian. Formaţia Veterani Sălişte, medaliată cu bronz, i-a avut în componenţă pe sportivii Caramizoiu Dumitru, Micu Ioan, Damaschin Vasile, Hiriciu Ioan şi Cosma Ioan.
Clasamentele finale au fost următoarele:
- ECHIPE:
1. Veterani Sibiu - 1589 p.d.
2. Veterani Bacova - 1536 p.d
3. Veterani Sălişte - 1457 p.d.
4. Veterani Hunedoara - 1428 p.d.
- INDIVIDUAL:
1. Mailat Liviu (Sibiu) - 411 p.d.
2. Stoichiţă Ioan (Sibiu) - 408 p.d.
3. Raita Radu (Hunedoara, care este şi arbitru de popice) – 397 p.d.
4. Deheleanu Aurel (Bacova / Timiş) - 396 p.d.
Toate formaţiile participante la Cupa Siderurgistul vor ajunge şi la arenele CFR Iaşi, acolo unde, în perioada 23-24 august, se dispută finalele Campionatului Naţional de popice pentru veterani (seniori +50). Actuala campioană naţională de popice la veterani este CFR Olimpia ACB Iaşi, care va avea însă un adversar extrem de puternic în această ediţie de campionat în gruparea colegilor din Sibiu, dar şi din Bacova (jud. Timiş).
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu