joi, 5 septembrie 2013

Costel Enache vrea să promoveze echipa CSMS Iaşi în prima ligă !


Sâmbătă, pe 7 septembrie, va debuta un nou sezon competiţional în Liga a II-a de fotbal. La conferinţa de presă de joi, de la stadionul din Dealul Copoului, antrenorul formaţiei CSMS Iaşi, Costel Enache, a menţionat: "Pentru a ne atinge obiectivul trebuie sa facem meciuri bune si sa luam puncte. Suntem intr-o organizare noua, cea cu play-off si play-out si speram sa ne acomodăm repede la sistemul acesta de joc pentru ca el implica de fapt doua campionate, intr-o perioada foarte scurta. Lucrurile trebuie gestionate bine si atunci avem nevoie de concentrare si determinare maxima inca de la prima etapa. Nu e un joc usor cel de la Tărlungeni. Stim cu totii. Ne-am pregatit pentru asta. Pe langa faptul ca cei din Tarlungeni sunt o echipa nou-promovata si stiti entuziasmul cu care joaca echipele nou-promovate, e foarte important sa stim ca cei din Tarlungeni au si o echipa omogena destul de agresiva si bine organizata. Sunt multumit de lot. Avem un lot echilibrat, chiar sunt posturi în care este destul de greu sa alegi un titular, dar asta e un lucru imbucurator pentru un antrenor".
Sâmbătă, de la ora 11.00, etapa I din Seria I a Ligii a doua de fotbal programează partidele: CF Brăila - Unirea Slobozia, SC Bacău - FC Clinceni, Unirea Tărlungeni - CS Municipal Studentesc Iaşi, Gloria Buzău - Farul Constanţa, ACS Berceni – Rapid Bucureşti,  Rapid CFR Suceava - Sportul Studenţesc Bucureşti, iar FCM Dunarea Galaţi va sta.
Tot sâmbătă, 7 septembrie, Seria a II-a programează meciurile:
- Ora 11.00: FC Bihor Oradea - FC UTA Arad, FC Olt Slatina - CSM Râmnicu Vâlcea, Minerul Motru - CS Mioveni, Olimpia Satu Mare – FC Universitatea Craiova;
- Ora 20.00: ASA Târgu Mureş - Metalul Reşiţa;
- Ora 20.45: CS Universitatea Craiova – Gloria Bistriţa.

* Debut pentru Navobi Iaşi în Superliga de fotbal feminin

Duminică, 8 septembrie, de la ora 11.00, Superliga de fotbal feminin programează partidele primei runde, astfel: FC Brazi - FC ASA 2013 Târgu Mureş, CFR 1933 Timişoara - CS Independenţa Baia Mare, REAL Craiova - Olimpia Universitatea Tehnica Cluj, AFC FAIR PLAY Bucureşti - CS Navobi Iaşi. Pe ultima sută de metri, echipa din Capitală a luat locul formaţiei Blue Angel Braşov, care s-a desfiinţat !
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu