luni, 23 septembrie 2013

DJST Iaşi salută alegerea lui Sorin Iacoban în fruntea Federaţiei Române de Şah

Sorin Iacoban la MTS

In urma alegerilor desfasurate la FR Sah, Adunarea Generala Extraordinara l-a validat in functia de presedinte al Federatiei Romane de Sah pe deputatul iesean Sorin Iacoban.
Voi sustine in continuare promovarea sahului ca sport ce are rolul si capacitatea de a forma si de a modela mintile tinerilor, de a le antrena si mai mult pe cele ale maturilor, ca materie obligatorie in Scoala romaneasca, precum si diseminarea acestor tipuri de activitati si de competitii atat la nivel local,  cat si la nivel national si international !”, a declarat Sorin Iacoban, noul presedinte al FR Sah.
Il felicit pe Sorin Iacoban pentru alegerea sa ca presedinte al Federatiei Romane de Sah, o alegere pe care o consider fireasca avand in vedere implicarea in lumea sahului si daruirea de care a dat dovada in ultimii ani. Tin sa reamintesc ca prin implicarea lui Sorin Iacoban, a Asociatiei Judetene de Sah Iasi si a celorlalti profesionisti din domeniu am avut parte la Iasi de cele mai importante competitii internationale desfasurate in tara noastra la sah – Campionatul Mondial de Sah Scolar si Campionatul Mondial de Sah pentru Amatori. Mai mult, as reaminti de proiectul de succes desfasurat pe plan local Sah in cartiere. Pot declara, astfel, cu toata increderea ca Iasul devine, prin alegerea lui Sorin Iacoban ca presedinte la FR Sah si realegerea lui Vasile Manole ca vicepresedinte, cel mai important pol al sahului romanesc. Putem fi mandri ca in conducerea sportului romanesc avem acum doi ieseni: Vasile Cîtea, consilierul ministrului MTS si Sorin Iacoban, presedintele FRSah”, a declarat lector univ.dr. Ciprian Paraschiv, directorul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Iasi.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu