luni, 16 septembrie 2013

Hai România ! Hai Nelu Stancea !



* Marţi, pe 17 septembrie, este programată prima manşă din play-off-ul Campionatului European de futsal, cu turneul final în Belgia, în 2014.

Printr-o dublă programată la Călăraşi şi respectiv Belgrad, România şi Serbia se vor duela pentru un loc la turneul final de anul viitor, de la Anvers / Antwerp, din perioada 28 ianuarie-8 februarie 2014.
Partida tur dintre cele naţionale de fotbal în sală se va disputa mâine, în Sala Sporturilor din Călăraşi, de la ora 18.00, în direct pe Digi Sport 3.
Selecţionerul României este Nelu Stancea, care este şi antrenor principal la CSMS Iaşi. “Este un meci extrem de dificil contra Serbiei, dar vom lupta pentru un loc la turneul final. Am încredere în jucătorii noştri, am încredere că putem să ne mobilizăm la maxim în confruntările dificile ! Cred că vom reuşi să ne atingem obiectivul şi să ajungem la turneul final belgian”, ne-a declarat Nelu Stancea, înaintea partidei de la Călăraşi.
Selecţionerul României, Nelu Stancea, a convocat pentru acest joc următorul lot de 13 jucători: Vlad IANCU (AFC Fiat Autobergamo Deva), Andrei GRIGORAŞ (ACS Futsal SPICOM Sf. Gheorghe) - portari; Robert LUPU, Florin MATEI, Cristian MATEI (toţi de la AFC Fiat Autobergamo Deva), Dumitru Mimi STOICA, Cosmin GHERMAN, Florin IGNAT, Ion AL-IOANI (toţi de la AS City'us Tg. Mureş), Marian ŞOTÂRCĂ (CS Smart Bucureşti), Andrei Claudiu DAN (ASD Marca Futsal, Serie A1 din Italia), Gabriel DOBRE şi Emil RĂDUCU (Balzan Futsal, din Malta).
Tot marţi se mai dispută alte două partide din play-off, ele fiind Ucraina – Ungaria (ora 19.15 în România) şi Bosnia-Herţegovina – Olanda (ora 21.00). A patra partidă de baraj este Slovacia-Croaţia, programată pe 18 septembrie, de la ora 18.15.
Meciul retur dintre Serbia şi România se va disputa marţi, 24 septembrie, cu începere de la ora locală 19.00 (20.00 în ţara noastră), la Belgrad. Tot în acea zi de 24 septembrie vor avea loc şi celelalte trei partide retur din play-off. La turneul final din Belgia participă 12 echipe, 8 fiind deja calificate. Spania a câştigat ultimele patru ediţii de la “UEFA Futsal EURO”. În 2016, turneul final de la EURO va avea loc chiar la Belgrad, în Serbia.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu