marți, 24 septembrie 2013

Medalii preţioase pentru clubul de dans sportiv NIKONS Iaşi


Sportivii de la CS NIKONS IAŞI şi antrenoarea Amira Niculiţă

În perioada 21-22 septembrie 2013, în organizarea Asociaţiei Clubul de Dans Sportiv TEN DANCE din localitate, la Focşani a avut loc concursul la nivel naţional denumit “Cupa Ten Dances”, cu participarea a 296 perechi din întreaga ţară. Printre competitori s-au aflat şi tinerii şi talentaţii dansatori de la CS NIKONS Iaşi (preşedinte: Mariana-Constantina Niculiţă), conduşi de antrenoarea Amira Niculiţă. Sportivii ieşeni au avut mai multe calificări în finalele probelor la care au participat, acolo unde au cucerit şi patru medalii de argint.
Rezultatele obţinute de CS Nikons Iaşi în cadrul competiţiei de la Focşani, organizate sub egida Federaţiei de Dans Sportiv din România, au fost:  
- Răzvan Mereuţă si Georgiana Ambrono, la clasa E 10-11 ani, locul 4;
- Andrei Bidrea şi Oana Anton, la clasa E 12-13 ani, locul 4;
- Cosmin Dorneanu şi Andreea Bunduc, Open Basic standard 12-13 ani, locul 2;
- Cosmin Dorneanu şi Andreea Bunduc, Open Basic latino 12-13 ani, locul 5;
- Alexandru Livadaru şi Laura Ananei, 3 competiţii de precompetiţional 12-15 ani (cha-cha; vals lent şi cha-cha; vals lent,  cha-cha şi jive ), de 3 ori locul 2.
Tot sâmbătă şi duminică, la Iulius Mall din Iaşi a avut loc Târgul de activităţi extraşcolare, cu participarea CS NIKONS Iaşi, un club care a avut mulţi vizitatori şi admiratori. “La standul de prezentare al clubului nostru a fost mare agitaţie. Toţi sportivii care au concurat la Focşani, au venit duminică de dimineaţă la stand. S-au comportat excepţional, au avut iniţiativă, au fost politicoşi şi atenţi cu oaspeţii noştri. Seara, la ora 19.30, au făcut şi o demonstraţie de dans, cu flamenco şi dans sportiv. Am primit şi au primit multe aplauze !”, ne-a mai declarat preşedinta CS Nikons Iaşi, Mariana-Constantina Niculiţă.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu