luni, 2 septembrie 2013

Victorie la debut de campionat pentru CSMS Iaşi


Echipa de fotbal în sală CSMS Iaşi

Prima rundă din Liga I de futsal a adus în această seară de 2 septembrie 2013 şi prima victorie pentru CSMS Iaşi, în dificila confruntare din deplasarea de la Târgovişte. După un meci de mare spectaculozitate, Sportis Târgovişte – CSMS Iaşi 2-3 (1-1), după o următoare evoluţie a scorului: 0-1 (Liviu Ruxandari min. 1), 1-1 (min. 9), 1-2 (Liviu Ruxandari min. 28), 2-2 (min. 30), 2-3 (Narcis Cataramă min. 40). Dacă trupa lui Nelu Stancea a deschis scorul în primele secunde ale disputei, tot ea a marcat şi în ultimele secunde ale meciului de la Târgovişte, demonstrînd din nou că se poate face performanţă la nivel înalt în sport doar cu jucători locali şi fără „mercenari” !
Într-un meci arbitrat excelent de cuplul Bajan Alexandru (Videle) - Dincuţă Răzvan (Ploieşti), antrenorii ieşeni Nelu Stancea (A1) şi Florin Nichifor (A2) au utilizat la Târgovişte următorul lot de jucători: Chiriac – Pisică, Ruxandari, Guţu, Cataramă, apoi au mai jucat Grigoraş – Cărare, Baciu, Pricop, Aparaschivei. Nu a evoluat golgeterul formaţiei CSMS Iaşi, Andrei Despan, care a fost suspendat o etapă în urma cartonaşului roşu primit în ediţia trecută de campionat, în finala Cupei României de la Târgu Mureş.
La finalul partidei de la Târgovişte, prezent la faţa locului, team-managerul formaţiei ieşene, Ionel Popa, ne-a declarat: „A fost un meci formidabil, în faţa unei echipe târgoviştene extrem de ambiţioasă şi foarte rapidă, care va face cred eu o figură extrem de frumoasă în actuala ediţie de campionat. Băieţii noştri au jucat extrem de serios şi au tratat cu mult profesionalism debutul de sezon, iar victoria echipei CSMS Iaşi este perfect meritată. Felicit şi brigada de arbitri pentru prestaţia lor la nivel înalt !”.
Într-un alt joc al rundei, pe teren propriu, noua echipă AutoBergamo Fiat Deva a învins cu scorul de 10-1 (7-0) pe CFF Clujana Cluj.
În etapa viitoare, luni, pe 9 septembrie, de la ora 16.00, Sala Polivalentă ieşeană va găzdui în etapa a II-a un alt joc dificil pentru CSMS, adversara fiind echipa AutoBergamo Fiat Deva, întărită în acest an cu 5 internaţionali de seniori şi tineret de la campioana City’us Tg. Mureş (Vlad Iancu, Robert Lupu, Florin Matei, Cristi Matei) şi vicecampioana Spicom Sf. Gheorghe (Paul Alin). Echipa din Deva este antrenată de Robert Lupu (A1) şi Florin Matei (A 2), care sunt şi pe post de jucători.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu