duminică, 3 noiembrie 2013

De 22 ori, un sincer La Mulţi Ani pentru TVR Iaşi !



În această perioadă, TVR Iaşi sărbătoreşte 22 de ani de televiziune regională în Moldova. Sub emblema „TVR Iaşi 22”, televiziunea de pe str. Lascăr Catargi a organizat o săptămână de întâlniri inedite cu surprize şi provocări pe măsură.
Sâmbătă, pe 2 noiembrie, TVR Iaşi a invitat cluburile ieşene de profil să facă sport în aer liber, mai precis pe pietonalul de pe Bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt. Într-o manifestare care a durat 90 minute şi a fost moderată de Lucian Lucescu, cei prezenţi au făcut mişcare alături de instructori cunoscuţi, au jucat şah, tenis de masă, au făcut scrimă şi arte marţiale sau pur şi simplu au privit frumosul spectacol oferit de televiziunea condusă acum de Carmen Olaru, fostă jucătoare de popice la CFR Iaşi.
Printre cei invitaţi la manifestarea “TVR Iaşi 22” au fost şi sportivii clubului CFR Iaşi, alături de directorul sportiv şi ofiţerul de presă Dan Teodorescu. Au răspuns prezenţi halterofilii conduşi de antrenorul Dănuţ Fron, tenismenii conduşi de Vergil Aghion şi popicarii veterani conduşi de Vasile Ţidularu.
Într-un reuşit spectacol sportiv care a legat multe prietenii s-au mai aflat şi jucătorii de fotbal în sală de la CSMS Iaşi, sub conducerea antrenorului Nelu Stancea, sportivii de la CS Politehnica Iaşi, CSM Iaşi, LPS Iaşi, CSŞ Unirea Iaşi, karateka de la CS Enpi Iaşi, sub conducerea deputatului Constantin Adăscăliţei, şahiştii ieşeni sub îndrumarea antrenorului Vladimir Danilov, cluburile de fittnes şi gimnastică ieşene şi mulţi alţii.
În final, CS CFR Iaşi a oferit o diplomă de excelenţă pentru TVR Iaşi, cu ocazia împlinii a 22 ani de existenţă. La mulţi ani, TVR Iaşi !
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu