luni, 18 noiembrie 2013

Hai România !


Sursa foto: GSP
Marţi seara, pe 19 noiembrie, patru arene din Europa vor găzdui meciurile retur din play-off-ul de calificare la turneul final al Cupei Mondiale de fotbal din 2014, de la Rio de Janeiro (Brazilia).
Într-un meci care va fi arbitrat de sârbul Milorad Mažić, Arena Naţională din Bucureşti va găzdui partida dintre România şi Grecia, care va debuta la ora 21.00 şi va putea fi urmărită pe Antena 1.
În tur, grecii au câştigat cu 3-1 în faţa românilor, dar trupa lui Victor Piţurcă poate întoarce soarta calificării la Bucureşti, în partida revanşă. 
Conform MEDIAFAX, atacantul Marius Niculae a declarat, într-o conferinţă de presă, că el şi colegii săi din naţionala României au dorinţa de a-şi lua revanşa în faţa Greciei: "Atmosfera e dezamăgitoare din cauza rezultatului, pentru că am pierdut un meci, dar războiul continuă. Mai avem un meci marţi şi putem întoarce rezultatul. Sperăm să avem susţinerea publicului ca la meciul cu Ungaria. Trebuie să învăţăm din greşelile făcute, iar la Bucureşti să fim noi cei care câştigăm toate duelurile. Putem să nu luăm gol la Bucureşti, deoarece Grecia nu este ca Portugalia şi Croaţia, să aibă jucători care pot face diferenţa. Este o echipă muncitoare, ca şi noi. Este o presiune, nu avem nimic de pierdut. Putem remonta diferenţa. Un meci mai greu are Franţa decât noi. Important este să nu mai facem greşeli şi să nu luăm gol. Avem dorinţa de a ne lua revanşa pentru că nu ne aşteptam să luăm trei goluri. Ne-au surprins la dueluri şi din cauza arbitrului care le-a permis asta".
Naţionala României va evolua în returul contra Greciei fără Bourceanu şi Lazăr, care sunt suspendaţi. În schimb, ar putea intra în joc Chiricheş, dacă starea sa de sănătate va permite acest lucru !
Celelalte jocuri de marţi, de la barajul pentru Rio, sunt:
- Croaţia – Islanda (ora 21.15, în tur: 0-0). Meciul va avea loc pe Stadionul “Maksimir”, din Zagreb, şi va fi arbitrat de Björn Kuipers (Olanda).
- Suedia – Portugalia (ora 21.45, în direct pe Digi Sport 2, în tur: 0-1). Partida va fi găzduită de “Friends Arena”, din Solna (Suedia), şi va fi arbitrată de englezul Howard Webb.
- Franţa – Ucraina (ora 22.00, în direct pe Digi Sport 3, în tur: 0-2).
Partida va fi găzduită de celebrul “Stade de France”, din Paris, ea urmând a fi arbitrată de Damir Skomina (Slovenia).
Se preconizează prezenţa a peste 50.000 de spectatori la meciul România – Grecia, de la Bucureşti. Hai România !
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu