miercuri, 13 noiembrie 2013

Penicilina Iaşi pierde în trei seturi la fileul craiovean !


În Divizia A1 de volei feminin, Penicilina Iaşi a evoluat astăzi la Craiova, în cadrul rundei cu nr. 7. Într-un joc în care gazdele au fost favoritele certe ale confruntării, SCM Universitatea Craiova s-a impus în faţa echipei Penicilina Iaşi cu scorul de 3-0 (25-17, 25-11, 25-22). În ultimul act, moldovencele au condus cu 2-0, 6-4, 8-6, 11-7 şi 12-8, au fost egalate la 13-13, apoi au condus din nou cu 16-14, 18-15 şi 20-19, dar au pierdut ritmul până la finalul jocului în faţa unei echipe ambiţioase, condusă de pe banca tehnică de Berti Văsuică. 
Pentru echipa ieşeană, antrenată de Rareş Puni şi Tatiana Popa, urmează sâmbătă, de la ora 14.00, un alt joc dificil în deplasare, în faţa lui Dinamo Romprest Bucureşti, în cadrul rundei cu nr. 8.
Tot sâmbătă şi tot în deplasare, în cadrul etapei cu nr. 3 din Divizia A 2 Est, Ştiinţa Miroslava Iaşi va întâlni pe CSU Galaţi.

* Halterofilul ceferist Ilie Ciotoiu, pe primul loc în finala B de la Bistriţa

În perioada 12-16 noiembrie, Sala Sporturilor din Bistriţa găzduieşte finalele Campionatelor Naţionale de haltere pentru seniori şi senioare, acolo unde CS CFR Iaşi, sub coordonarea antrenorului Dănuţ Fron, participă cu trei sportivi, Ilie Ciotoiu (cat. 56 kg) – la masculin, respectiv Bianca Grigoraş (cat. 53 kg) şi Mădălina Ţibichi (cat. 58 kg) – la feminin.
Miercuri, la categoria 56 kg masculin s-au prezentat în concurs 26 sportivi, dar numai 10 dintre ei erau calificaţi în Finala A, în urma prestaţiei din prima fază a competiţiei. Printre cei care au lipsit de la prima fază a C.N. de haltere seniori a fost şi ieşeanul Ilie Ciotoiu, revenit acum în sportul halterelor, după o perioadă de câteva luni de întrerupere.
În acest caz, Ilie Ciotoiu a concurat în Finala B, acolo unde au fost admişi 16 sportivi. După o prestaţie excelentă, Ilie Ciotoiu s-a clasat pe primul loc în Finala B, cu un total de 190 kg (85 kg la smuls + 105 kg la aruncat, după ce a ratat la 107 kg). Finala A a fost câştigată de Florin Vizitiu (CSM Arad), cu un total de 205 kg (90 kg la smuls + 115 kg la aruncat). A doua performanţă a concursului de la categoria 56 kg a aparţinut ceferistului Ilie Ciotoiu, care în condiţii normale ar fi cucerit trei medalii de argint.
Urmează în concurs ieşencele Bianca Grigoraş (recent admisă şi la Centrul Naţional Olimpic de la Galaţi) şi Mădălina Ţibichi.   
În urma evoluţiei foarte bune la Bistriţa, Ilie Ciotoiu a fost chemat la Centrul Naţional de haltere de la Cluj, centru aflat în coordonarea clubului CSM Cluj, care a primit o bursă Pierre de Coubertain”, ne-a declarat antrenorul ieşean Dănuţ Fron.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu