joi, 5 decembrie 2013

Karateka de la CS Enpi Iaşi, pe podiumul mondial la Praga


CS ENPI IAŞI

Urcarea pe podiumul mondial este o performanţă greu accesibilă unui sportiv, dar nu şi pentru cei de la CS ENPI  Iaşi, cei care, prin rezultatele lor notabile obţinute de-a lungul timpului au adus cinste acestui club, Iaşului şi nu în ultimul rând României sub al cărui drapel au luptat la competiţiile internaţionale.
Recent, a avut loc la PRAGA, în CEHIA, Campionatul  MONDIAL de KARATE  TRADIŢIONAL-FUDOKAN  pentru COPII, SENIORI, TINERET şi JUNIORI, competiţie la care s-au aliniat la start aproximativ 1.000 de sportivi, care au reprezentat 30 de ţări.
După cum ne-a informat preşedintele clubului ieşean de karate, Constantin Adăscăliţei (4 DAN), sportivii de la  CS ENPI au obţinut în Cehia 6 medalii,  dintre care una de aur, două de argint şi trei de bronz, după cum urmează:
- Copii  II: BALAUR BIANCA – MEDALIE DE BRONZ în proba de KATA INDIVIDUAL.
- Juniori: CIUBOTARIU AUREL - MEDALIE DE AUR în proba de KUMITE ECHIPE şi MEDALIE DE BRONZ în proba de KUMITE INDIVIDUAL.  
- BALAIAŞA DRAGOŞ - MEDALIE DE BRONZ în proba de  KATA INDIVIDUAL, apoi MEDALIE DE ARGINT la EMBU MASCULIN, împreună cu CU LUPESCU ALEXANDRU şi în final MEDALIE DE ARGINT în proba de KATA ECHIPE împreună cu LUPESCU ALEXANDRU şi PINTILIE ANDREI.
Următoarea competiţie din calendarul Federaţiei Române de Karate Tradiţional este Campionatul European de Karate Tradiţional, de la Belgrad, din Serbia, care va avea loc în perioada 6-8 decembrie 2013, unde sperăm să obţinem rezultate la fel de bune. Mulţumim pentru ajutorul acordat sponsorilor SC IGS CO SRL, SC LUCA FARM 2011 SRL, SC EKY-SAM SRL TG. FRUMOS, SC GLOBAL TECH SRL, SC PANIFCOM SRL, PRIMĂRIA TG. FRUMOS, PRIMĂRIA comunei ION NECULCE”, a mai menţionat preşedintele CS ENPI IAŞI, CONSTANTIN ADĂSCĂLIŢEI, care este şi deputat în Parlamentul României. Instructorul sportiv al CS ENPI Iaşi este Irina Pascaru.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu