vineri, 27 decembrie 2013

Trei ieşence în topul Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică



În mod deja tradiţional, Alexandra Piscupescu a fost desemnată sportiva anului 2013 la Federaţia Română de Gimnastică Ritmică. Sportiva clubului Olimpia Bucureşti a cucerit trei medalii la Cupa Mondială de la Bucureşti, la cerc, minge şi panglică, dar şi alte locuri fruntaşe în competiţiile interne şi internaţionale la care a participat.
În acest “TOP 10” de la finalul anului 2013, elaborat de FR Gimnastică Ritmică, sunt clasate şi trei sportive de la Clubul Sportiv Şcolar Anghel Saligny Iaşi, antrenate de Constantin Radu şi Cătălina Radu, tată şi fiică.
Conform FRGR, primele gimnaste ale anului 2013 sunt următoarele:
1. ALEXANDRA PISCUPESCU - CS Olimpia Bucureşti;
2. ADRIANA TEOCAN - CS Olimpia Bucureşti;
3. LUIZA FILIORIANU - CS Olimpia Bucureşti;
4. STEFANIA CHIRIAC - CSM Arad;
5. DIANA PAVEL - CSŞ Anghel Saligny Iaşi;
6. ANDREEA VERDEŞ - CSŞ Anghel Saligny Iaşi;
7. DENISA MAILAT - CS Olimpia Bucureşti;
8. LAURA ANIŢEI - CSS Anghel Saligny Iaşi
9. HERMINA DOHOTARIU – CSŞ 1 Constanţa;
10. DIANA VĂLEANU - CSŞ Reşiţa.
De remarcat că, în ancheta DJST Iaşi de la finele acestui an, pe locul 9 la sporturi olimpice se află ANSAMBLUL DE GIMNASTICĂ RITMICĂ de la CSŞ Anghel Saligny Iaşi, pentru locul 6 ocupat la Cupa Mondială de tineret, la ansamblu cu cerc.
În perioada următoare vor fi organizate la Iaşi două gale de excelenţă ale sportului, prima pe 30 decembrie 2013, ora 11.00, la “Dublin Pub” de la parterul Casei de Cultură a Studenţilor (gala DJST Iaşi) şi a doua pe 21 ianuarie 2014, ora 17.00, în sala mare de spectacole a Teatrului Naţional Vasile Alecsandri Iaşi (gala Primăriei Municipale).
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu