vineri, 24 ianuarie 2014

Alin Moldoveanu se remarcă în concursul internaţional de la München



În perioada 22 ianuarie – 25 ianuarie 2014, în Germania se desfăşoara concursul internaţional IWK – Munchen, concurs care deschide sezonul competiţional de tir pentru anul 2014, fiind unul din cele mai bune concursuri de pregătire. La competiţie s-au înscris 600 de tragători din 49 de ţări, inclusiv din România.
Olimpicul Alin Moldoveanu, legitimat la CS Omega Tehnoton Iaşi /CS Dinamo Bucureşti a cucerit locul 1 la proba puşcă aer comprimat 10 metri, calificându-se în finală din pozitia a VIII-a, cu  626.6 pct, punctajul final fiind de 210 pct,  cu un avans de 1.1 pct. faţă de locul 2. Fostul adversar al lui Alin Moldoveanu de la Jocurile Olimpice de la Londra 2012, italianul Campriani Niccolo,  a ocupat locul 5 la aceeaşi probă.
În proba de puşcă aer comprimat 10 metri,  Alin Moldoveanu a concurat cu sportivi ca Pikhodchenko Konstantin, Sokolov Denis şi Kruglov Serghey – toţi din Rusia, Hansen Are - din Norvegia, Bindra Abhinav - din India, Sidi Peter - din Ungaria, Piasecki Pierre - din Franta, Debevec Rajmond - din Slovacia etc.
Următoarea competiţie internaţională va fi organizată în luna martie 2014, în cadrul Campionatelor Europene  de la Moscova, din Rusia.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu