miercuri, 29 ianuarie 2014

“Nimic la nimic” la fotbal, doar albul zăpezii de la Râşnov a ieşit în evidenţă !


Sursa foto: CSMS Iasi

După ce partida amicală contra formaţiei Corona Braşov a fost anulată din cauza timpului nefavorabil, CSMS Iaşi a disputat astăzi, 29 ianuarie, primul meci de pregătire din 2014, contra CS Mioveni.
Partida amicală de fotbal dintre echipa din Dealul Copoului şi formaţia clasată pe locul 9 în Seria a II-a a ligii secunde a avut loc la Râşnov, pe un teren acoperit în întregime de zăpadă şi s-a încheiat fără gol marcat (0-0).
Antrenorul Marius Lăcătuş a avut, totuşi, o primă oportunitate de a-şi testa elevii în primul amical la iernii, după o perioadă de acumulări fizice în cantonamentul de la Cheile Grădiştei.
În meciul de miercuri, cu CS Mioveni, formaţia CSMS Iaşi a utilizat un prim “11” alcătuit din jucătorii: Dani - Creţu, Cioranu, Avrămia, Vladu - Onofraş, Novac, Olah, Hoxha - Dobre, Herghelegiu. În repriza secundă, CSMS Iaşi a trimis în teren următorii jucători: Caparco - Bosoi, Visa, Renzo Radina, Bădic - Călugaru, Mihalache, Dedu, Liviu Mihai, Chelaru – Pălimaru.
Pentru echipa ieşeană, cantonamentul de la Cheile Grădiştei, din judeţul Braşov, se încheie la finalul săptămânii şi va urma un altul, la Albena, în Bulgaria, în Antalya (Turcia), în vestul României sau chiar acasă, la Iaşi. Soluţia finală va fi aleasă în zilele următoare, în funcţie de condiţiile atmosferice din fiecare zonă menţionată.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu