vineri, 31 ianuarie 2014

Volei şi handbal la Iaşi şi Miroslava, la final de săptămână



La sfârşitul acestei săptămâni, Sala Polivalentă din Iaşi va găzdui următoarele meciuri din campionatele interne:
- Volei feminin, Divizia A1, etapa a 16-a:
Sâmbătă, 1 februarie, ora 17.00: Penicilina Iaşi – Unic Piatra Neamţ.
- Handbal masculin, Divizia A, Seria A, etapa a 15-a:
Duminică, 2 februarie, ora 13.00: HC Universitas Iaşi – CSM 2007 Focşani.
Tot la acest sfârşit de săptămână, mai precis sâmbătă, de la ora 12.00, sala de sport din comuna ieşeană Miroslava va găzdui partida de volei feminin dintre SC Ştiinţa Miroslava Iaşi şi CSU Galaţi, din etapa a 8-a a Diviziei A2 Est.
Nu avem nici o veste până acum că acest joc nu s-ar disputa sau că echipa din Galaţi a cerut amânarea lui din cauza condiţiilor meteorologice defavorabile...”, ne-a declarat în urmă cu câteva minute antrenorul formaţiei ieşene Cătălin Ştirbu.
În schimb, meciul de handbal masculin de duminică, dintre Politehnica Iaşi şi HCM Câmpina nu se mai dispută, deoarece oaspeţii au anunţat că nu se mai prezintă la jocul de la Iaşi, după cum ne-au informat astăzi antrenorii Florin Spiridon şi Nelu Zepciuc.
De asemenea, etapa a VII-a din cadrul Diviziei Naţionale de popice pentru juniori, programată sâmbătă, la Galaţi, cu participarea echipelor ICMRS Galaţi, CFR Olimpia ACB I Iaşi şi CFR Olimpia ACB II Iaşi, a fost amânată, din cauza condiţiilor de transport deficitare.
Totodată, debutul echipei de baschet Politehnica CSŞ Unirea Iaşi a fost amânat în faza a doua a competiţiei din cadrul Ligii I, deoarece mai multe echipe „satelit” s-au retras din campionat, iar componenţa celor trei grupe trebuie regândită !
DAN TEODORESCU
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu