duminică, 9 februarie 2014

„Belgianul” Nelu Stancea vine luni, 10 februarie, la Iulius Mall din Iaşi


Italia, campioană la EURO 2014 (sursa foto: UEFA)

* Printre invitaţii de seamă de la conferinţa de presă de la Restaurantul „Medieval Gurmand” se va afla şi fosta mare gimnastă a României, Corina Ungureanu !

La EURO 2014 de futsal din Belgia, ieri seară s-au disputat finalele pentru podium: Portugalia – Spania (pentru locurile 3-4), 4-8 (2-6) şi Rusia – Italia (pentru locurile 1-2) 1-3 (1-3). Într-o ediţie câştigată de Italia, naţionala Românie a ajuns până în sferturile de finală ale turneului final, deci în primele opt echipe din Europa, sub conducerea selecţionerului Nelu Stancea, cu domiciliul stabil în Bucureşti, dar care este şi antrenor principal la CSMS Iaşi de două ediţii de campionat.
În acest context, luni, pe 10 februarie 2014, de la ora 12.00, la Restaurantul „Medieval Gurmand” din incinta Iulius Mall (etajul 2) din campusul studenţesc Tudor Vladimirescu va avea loc o conferinţă de presă cu participarea echipei de futsal CSMS Iaşi, care se va prezenta în faţa fanilor şi a mass-mediei cu „belgianul” Nelu Stancea în prim plan, dar şi cu team-managerul Ionel Popa mereu alături de formaţia din Dealul Copoului ! Va fi prezent şi Sergiu Melinte, preşedintele Asociaţiei Suporterilor de Elită din Iaşi (ASEI), dar şi vedeta postului de televiziune EUROSPORT, prins în multe cadre, în prim plan, în tribunele Lotto Arena din Anvers, la meciurile echipei de futsal a României, la EURO 2014.
La conferinţa de presă de luni, printre invitaţii de seamă din lumea sportului va fi şi fosta mare gimnastă a ţării noastre, Corina Ungureanu, însoţită de Ciprian Paraschiv, directorul DJST Iaşi. „Când e vorba de sport, vin cu plăcere oricunde. Îmi face plăcere să fiu alături de sportivii ieşeni şi de antrenorul României la fotbal în sală !”, ne-a declarat în această seară Corina Ungureanu.
Născută la Ploieşti, pe 29 august 1980, Corina Ungureanu este o antrenoare şi o gimnastă română de talie mondială, care a avut o activitate competiţională internaţională între 1993 şi1999. A fost membră a echipei de gimnastică artistică a României care a câştigat de două ori titlul mondial (1997 – la Lausanne şi 1999 – la Tianjin) şi a fost campioană europeană la sol şi cu echipa, în 1998, la St. Petersburg.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu