vineri, 7 februarie 2014

Ceferistul ieşean Alexandru Ceapă, învins la Cupa României de box de la Brăila


Sursa foto: ProBrăila
Joi după-amiază s-au stabilit semifinaliştii Cupei României de box pentru tineret de la Brăila. La categoria 69 kg, într-un meci din sferturile de finală, Ionuţ Socareva (CSM Reşiţa şi component al CNOPJ de la Reşiţa) l-a învins la puncte, cu o decizia de 3-0 pe ceferistul ieşean Constantin Alexandru Ceapă, asistat la colţul ringului de antrenorul Nicu Brânzei.
Tot în sferturi, dar la categoria 56 Kg, Vasile Suciu (CSM Sibiu) l-a învins la puncte, cu o decizie de 2-1, pe Marcel Zarafan (CSM Iaşi).
În cadrul cat.64 kg, în turul I, Daniel Costea (Dunărea Călăraşi) l-a învins prin abandon în repriza a III-a pe Florin Botezatu (CSM Iaşi).
Vineri, în semifinalele categoriei 91 kg (acolo unde s-au înscris doar patru boxeri, toţi urmând a fi medaliaţi) se vor disputa meciurile: Giani Apetrei (CSM Iaşi) - Şerban Ştiop (Gym Mar Strong Oradea) şi Adrian Manijineanu (Dunărea Galaţi) - Marin Ion (Dunărea Călăraşi). Finalele sunt programate sâmbătă, pe 8 februarie 2014, de la ora 18.00, cu menţiunea că la categoria +91 kg, unde sunt înscrişi doar doi boxeri, se va disputa direct finala, între  Yaldis Firat (CS Târgovişte) şi Alexandru Precup (CS “Nicolae Linca” Alba Iulia).
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu