luni, 24 februarie 2014

În paşi de dans sportiv la Sala Polivalentă ieşeană


Sursa foto: FRDS
Federația Română de Dans Sportiv (FRDS) organizează Campionatul Naţional de Dans Sportiv 2014 în Sala Polivalentă din Iaşi, în perioada 28 februarie - 2 martie 2014, cu participarea a circa 2.000 de sportivi.
Campionatul Naţional, ajuns la ediţia a 23-a, este cea mai importantă competiție de profil organizată de către Federația Română de Dans Sportiv, în colaborare cu cluburile locale Reflex, în calitate de organizator, Imperial, Olimpic, Dance Energy, Katyusa şi Danceplanet.ro, în calitate de co-organizatori, se arată într-un comunicat remis AGERPRES.
Aproximativ 2.000 de sportivi de la cele peste 190 de cluburi legitimate în cadrul FRDS vor participa la competiție, reprezentând oraşe precum Bucureşti, Braşov, Timişoara, Galaţi, Bacău, Suceava, Piatra Neamţ, Ploieşti, Piteşti, Constanţa, Satu Mare, Baia Mare, precum şi 30 de arbitri cu experienţă vastă, atât pe plan naţional, cât şi internaţional (20 dintre aceştia provenind din 20 de ţări diferite din Europa), dar şi 20 de oficiali ai Federaţiei Române de Dans Sportiv.
Campionatul Naţional de Dans Sportiv va cuprinde o gamă variată de competiţii, sportivii având posibilitatea de a se înscrie la cele 7 categorii de vârstă (6-9 ani, 10-11 ani, 12-13 ani, 14-15 ani, 16-18 ani, 19-35 ani şi peste 35 ani — categoria Seniori) sau să aleagă una dintre cele două secţiuni de dans: latino americane (samba, cha-cha, rumba, paso doble şi jive) şi dansurile standard (vals lent, tango, vals vienez, slow fox şi quick step), cei mai buni dintre ei fiind premiaţi cu diplome, cupe, medalii şi cadouri, dar şi cu posibilitatea de a reprezenta România la Campionatele Mondiale sau la cele Europene.
Potrivit comunicatului, în anii 2012 şi 2013 România se clasează în primele 3 naţiuni (după Rusia şi Germania) în ceea ce priveşte rezultatele internaţionale, sportivii români aducând acasă două titluri de campioni mondiali, dar având şi alte clasări pe podium: de două ori vicecampioni mondiali şi două locuri 3 la Campionatele Mondiale şi Europene şi peste 10 clasări în finalele Campionatelor Mondiale.
Joi 27 februarie va avea loc şi o conferință de presă la Palatul Copiilor din Iaşi, care va debuta la ora 11:00. (Sursa: AGERPRES)

* Se va dansa şi la Palas Mall Atrium

După cum ne-au comunicat organizatorii, Campionatul Naţional de Dans Sportiv va avea loc la Sala Polivalentă din Iaşi (1-2 martie), iar Cupa Naţională Palas la Palas Mall Atrium (28 februarie).
Înscrierile se fac pe site-ul FRDS (www.dancesport.ro) până MIERCURI, 26 FEBRUARIE.
După această dată, înscrierile se vor putea face doar cu taxă de penalizare în valoare de 50 de lei.
Confirmarea înscrierilor are loc şi vineri 28.02.2014, în sala de Conferinţe a Hotelului INTERNAŢIONAL, începând cu orele 18:30.
Detalii suplimentare se pot obtine la adresa de email alin.frds@yahoo.com.
TAXELE DE ÎNSCRIERE sunt următoarele: Campionatul Naţional: 60 lei/pereche/o secţiune şi 80 lei/pereche/2 secţiuni.
La Cupa Palas: Fete solo: 40 lei;
La Precompetiţional: 60 lei/pereche/ o competitie şi 80 lei / pereche/ 2 competiţii.
Oficial: 80 lei/pereche.
Ţinuta pentru categoriile oficiale va fi conform regulamentului FRDS.
Concursul Precompetiţional se va desfăşura conform regulamentului intrat în vigoare la 1 ianuarie 2014. (DT)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu