miercuri, 26 februarie 2014

Popicarii ieşeni, selecţionaţi pentru meciul internaţional România-Serbia



FR Popice-Bowling a comunicat clubului sportiv CFR Iaşi că în perioada 07-16 martie 2014, forul bucureştean va organiza un cantonament de pregătire centralizată în vederea disputării unui meci amical internaţional România-Serbia (U18, U23 şi U50) în localitatea Târgu Mureş. Partidele România-Serbia vor avea loc pe 15 şi 16 martie, pe arena de popice ROMGAZ din Târgu Mureş.
Pentru această acţiune au fost convocaţi următorii sportivi de la CFR Olimpia ACB Iaşi:
- Seniori (U 50): Cercel Ionuţ, Manea Mănel, Opincă Florin, Tudorie Bogdan.
- Juniori-cadeţi (U 18): Balaban Radu.
- Juniori-tineret (U 23): Iura Mihai şi Nacu Vlad.
Sportivii convocaţi la loturile naţionale se vor prezenta la această acţiune în data de vineri, 7 martie 2014, până la ora 12.00, la Hotelul Intercontinental din Tg. Mureş, cu echipamentul de lot naţional pe care îl au de la competiţiile precedente.
Lista iniţială a jucătorilor convocaţi de la CFR Olimpia ACB Iaşi era mai mare, dar o parte dintre ei nu pot răspunde pozitiv convocării la loturile naţionale, din motive obiective. Astfel, lansatorul Gyula Veres este accidentat, Ioan Hordilă nu se poate învoi de la serviciu, juniorul Andrei Vieru (student la Medicină) s-a operat recent de apendicită, iar juniorii Ionuţ Condrea şi Alexandru Şulic nu pot lipsi de la facultăţile unde sunt studenţi cu note mari, primul la TCM, iar al doilea la Automatizări şi Calculatoare. 
În altă ordine de idei, să menţionăm că Prezidiul Federal al FR Popice-Bowling a stabilit antrenorii loturilor naţionale, ei fiind următorii: Marcel Dobrică (la seniori), Grigore Blaga (la juniori şi cadeţi, U 23 şi U 18), Luminiţa Dogaru (la senioare), Istvan Orosz (la junioare şi cadete, U 23 şi U 18). Antrenor federal este Remus Cătălin Antimirescu, care este şi antrenor principal la CFR Olimpia ACB Iaşi.
La sectorul bowling, Ion Grecu a devenit selecţionerul loturilor naţionale de seniori U 50 şi U 50+, iar Valentin Piroş a devenit antrenorul echipelor feminine.
Vă mai informăm că în zilele de 28 februarie şi 1 martie 2014, la Galaţi vor avea loc două etape-turneu restante din cadrul Campionatului Naţional de popice pentru juniori (Seria a III-a). Participă echipele CFR Olimpia ACB I Iaşi, ICMRS Galaţi şi CFR Olimpia ACB II Iaşi.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu