luni, 24 martie 2014

Aur la majorat pentru CDS NIKONS Iaşi !



Sâmbătă şi duminică, pe 22 şi 23 martie, la Braşov şi Brăila, sportivii Clubului de Dans Sportiv NIKONS Iaşi (preşedinte: Mariana-Constantina Niculiţă) au participat la două competiţii la nivel naţional, organizate sub egida Federaţiei Române de Dans Sportiv.
Sâmbătă, sub poalele Tâmpei, sportivii ieşeni au concurat la “Cupa Braşov”, competiţie organizată pe plan local de Clubul de Dans Sportiv PRO DANCE STUDIO, cu participarea a 473 perechi din toată ţara.
Cele mai bune rezultate din partea CDS NIKONS Iaşi au fost reuşite pe perechea Bogdan Albu Talancă – Andreea Bunduc, la categoria 14-15 ani, astfel: locul 2 la clasa D, locul 5 la
Open basic latino şi tot locul 5 la Open standard.
Pentru dansatorii sportivi ieşeni a urmat
Cupa Brăila, de duminică, competiţie organizată pe malurile Dunării de Clubul de Dans Sportiv STYLE DANCE din localitate, cu participarea a 437 perechi din ţară.
Din nou perechea Bogdan Albu Talanca - Andreea Bunduc a dat marea lovitură, ocupând locul 1 şi cucerind medalia de aur la clasa D (14 – 15 ani). În faţa arbitrilor EUGENIA IORDACHE, Oksana POLIVENKU, Radu BUJĂNIŢĂ, Dan MARINA, Valentin BUTANCHE, Costin BOCAN şi Georgiana CIUTOIU, Bogdan şi Andreea au dansat la superlativ Vals Lent, Tango, Vals Vienez, Quickstep, Samba, apoi Cha Cha Cha, Rumba, Jive.
Tot la Brăila, perechea Alexandru Livadaru - Laura Ananei (CDS NIKONS Iaşi) s-au clasat pe locul 1 la precompetiţional - cha-cha şi pe locul 2 la precompetiţional - vals lent şi cha-cha.
Micii dansatori Flavius Văcaru şi Cezara Samoilă (tot de la CDS NIKONS Iaşi) au participat la prima lor competiţie de clasă Hobby (6-11 ani) şi au “ bătut“ 3 perechi cu vechime !
Din păcate, perechea Cosmin Dorneanu - Lorena Păduraru a avut o prestaţie sub nivelul ei de pregătire la cele două “cupe”. Ei au dorit să participe sub orice formă, alături de colegii de la NIKONS, la competiţiile de la Braşov şi Brăila, chiar dacă Lorena a avut febră şi cu o zi înainte de plecarea spre cele două concursuri ! Cosmin şi Loreda rămân totuşi sportivi de bază ai clubului NIKONS Iaşi şi cu siguranţă se vor revanşa la concursurile viitoare.
În final,
Amira-Cătălina Niculiţă, antrenor la CDS NIKONS Iaşi ne-a declarat: “A fost un maraton sportiv de două zile şi numele clubului NIKONS Iaşi a răsunat pe podium şi în finale, de mai multe ori. Am avut rezultate bune, dar a fost istovitor. Am plecat din Iaşi sâmbătă în zori, am concurat toată ziua la Braşov, apoi am dormit câteva ore şi duminică, tot în zorii zilei, am pornit spre Brăila. Au fost două zile pline-pline ! Locul 1 şi medalia de aur câştigate la Brăila de Bogdan şi Andreea au fost dedicate clubului nostru. A fost un frumos cadou de majorat, deoarece pe 6 aprilie 2014 vom împlini 18 ani de activitate neîntreruptă. Sunt mândră de rezultatele perechilor de la NIKONS Iaşi. Munca noastră şi a sportivilor este răsplătită cu medalii şi cupe, asta e un lucru excepţional ! Menţionez că intenţionăm să participăm şi la competiţia internaţională Dance Masters, din 28-30 martie, de la Bucureşti“. La mulţi ani NIKONS, de 18 ori !
DAN TEODORESCU
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu