marți, 11 martie 2014

Polonia – România, dublă confruntare pentru echipele de tineret la futsal



Lotul naţional de fotbal în sală al României, la nivelul echipei de tineret “U21”, va susţine în zilele de 12 şi 13 martie 2014, în deplasare, două partide de verificare cu formaţia similară a Poloniei. Cele două meciuri vor fi găzduite de Sala Sporturilor din Pruszkow, oraş aflat la 21 km de Varşovia şi vor începe la 18.00 (ora României).
Iată şi lista celor 12 jucători convocaţi de selecţionerul Nelu Stancea (care este şi antrenor principal la CSMS Iaşi) pentru partidele din Polonia: Cristian Marin (United Clinceni), Zsolt Kisgyorgy (Spicom Sf. Gheorghe) - Attila Biro şi Tamas Miklos (ambii de la Futsal Klub Odorheiu Secuiesc), George Buleandră şi Octavian Cireş (ambii de la CS United Galaţi), Andrei Petre şi Constantin Ion Dumitru (ambii de la Dunărea Călărași), Răzvan Togan (City'us Tg. Mureş), Levente Tanko (Inter Gheorghieni), Ionuţ Lupea (Pro Tineret Sighişoara), Liviu Ruxandari (CSMS Iaşi).
Team-managerul echipelor naţionale de futsal ale ţării noastre este bucureşteanul Valeriu Ioniţă, iar secundul lui Nelu Stancea pe banca tehnică este Marius Pârciu (care este antrenor şi la Dunărea Călăraşi).
După cele două partide cu naţionala de tineret a Poloniei, lotul tricolor va reveni în ţară vineri, la ora 14:00. De menţionat că sâmbătă, 15 martie, de la ora 17.00, Sala Polivalentă din Iaşi va găzdui partida din etapa a 18-a din Liga I de futsal dintre CSMS Iaşi şi Spicom (Sepsi Futsal) Sfântu Gheorghe. 
În ceea ce priveşte lotul naţional de seniori al României, acesta va susţine două partide cu echipa de futsal a Franţei, în zilele de 18 şi 19 martie 2014, în Sala Sporturilor din Călăraşi.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu