marți, 29 aprilie 2014

Minifotbal universitar - la Braşov, tenis universitar - la Bucureşti !


Sursa foto: Student Sport.

Faza grupelor din cadrul Campionatului Universitar de Minifotbal s-a încheiat. Primele două clasate din fiecare grupă, în speţă Universitatea „Petru Maior” din Târgu Mureş, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, Universitatea „Politehnică” din Bucureşti, Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, Universitatea de Vest din Timişoara şi Universitatea „Politehnica” din Timişoara s-au calificat la turneul final de minifotbal, organizat  de Student Sport în perioada 5-7 mai, la Braşov.
De menţionat că, în 2011 şi 2012, campioana la fotbal în sală universitar a fost echipa Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi (care a dat apoi nucleul formaţiei CSMS Iaşi, cea care are o evoluţie meritorie în Liga I de futsal din România), iar în 2013 campioana a fost echipa Universităţii Lucian Blaga din Sibiu.

* Tenismenii de la UMF Iaşi vor evolua la turneul final de la Bucureşti

Campionatul Universitar de Tenis, ediţia 2013-2014, se apropie de sfârşit. Cele mai bune 4 echipe din ţară, cele din Moldova, Muntenia, Banat şi Ardeal îşi vor disputa titlul de campioană universitară.
Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) din Iaşi va reprezenta Moldova la turneul final din perioada 9-11 mai, ce se va desfăşura la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti, de pe str. Pierre de Coubertin nr 11 din Capitală, în spatele “National Arena”. 
Ambasadoarea acestei competiţii este galonata Simona Halep, nr. 5 WTA.
Susţinătorii competiţiei sunt Horia Tecău, Victor Hănescu, Adrian Ungur, Marius Copil, Monica Niculescu, Alexandra Cadanţu.
Spotul competiţiei de tenis se poate viziona pe:  https://www.youtube.com/watch?v=C5rmUR6VYPo&feature=youtu.be
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu