joi, 3 aprilie 2014

Penicilina Iaşi trimite Rapidul în liga a doua !



Într-o dispută programată după sistemul „3 din 5”, în turneul play-out din Divizia A1 de volei feminin, Penicilina Iaşi s-a impus în faţa fostei campioane Rapid Bucureşti cu 3-0 la numărul de victorii şi le-a trimis pe giuleştence în liga a doua.
În ultimul meci disputat ieri, în deplasare, Penicilina Iaşi a învins pe Rapid Bucureşti cu scorul de 3-0 (25-13, 26-24, 25-16).
Într-o altă dispută din play-out, SCM Universitatea Craiova le-a învins pe fostele campioane de la Volei 2004 Tomis Constanţa cu 3-0 la victorii şi astfel şi fosta mare echipă de pe Litoral a ajuns şi ea acum în Divizia A2 Est.
În perioada 2-4 mai va avea loc turneul final de promovare în Divizia A1 de volei feminin, cu partiparea echipelor CET Govora-CNMB Râmnicu Vâlcea, SC Ştiinţa Miroslava Iaşi (din Divizia A2 Est), respectiv CS Universitatea Cluj şi CSM-ADEP Satu Mare (din Divizia A2 Vest).
Oferta de organizare a turneului final va avea loc pe 15 aprilie, la sediul FR Volei, echipa din Miroslava dorind sa participe la această licitaţie, pentru organizarea turneului la Iaşi.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu