sâmbătă, 3 mai 2014

Clubul de Dans Sportiv Nikons Iaşi s-a mutat în Parcul Expoziţiei



Sâmbătă după-amiază, pe 3 mai, în străvechiul foişor din Parcul Expoziţiei din Dealul Copoului dansul sportiv a fost la el acasă. Timp de o oră, chiar dacă ploaia a căzut în rafale uneori, sub acoperişul foişorului mai sus amintit, clubul Nikons Iaşi, prezidat de prof. Mariana-Constantin Niculiţă a efectuat o lecţie deschisă de dans sportiv, la care au participat, pe post de spectatori, părinţii şi bunicii tinerilor sportivi, dar şi publicul aflat în zonă. 
După obişnuita încălzire, lecţia de dans sportiv i-a avut la pupitru pe performerii Lorena Păduraru şi Cosmin Dorneanu, dar şi pe noii sosiţi în cadrul clubului ieşean, Lisa Lupu şi Gabriel Olariu.
Totul a venit de la iniţiativa domnului Cosmin Pintilie (tatăl unui tânăr dansator sportiv), cu acordul Primăriei Municipiului Iaşi şi cu aportul considerabil al clubului de dans sportiv Nikons Iaşi, unul din grupările performante ale urbei moldave.
Am ieşit la începutul lunii mai în parc, mai precis în Parcul Expoziţiei, pentru o lecţie şi un antrenament cu public. Copiii s-au simţit bine, noi la fel, iar ploaia nu ne-a speriat ! Vom continua astfel de acţiuni pentru a arăta oamenilor frumuseţea dansului sportiv !”, ne-a declarat prof. Mariana-Constantina Niculiţă.
Vă mai informăm că sâmbătă şi duminică, sportivii clubului Nikons Iaşi concurează şi la “Cupa La Passion”, de la Braşov, competiţie aflată sub egida Federaţiei Române de Dans Sportiv şi organizată de Clubul de Dans Sportiv LA PASSION, de sub Tâmpa. Sub conducerea antrenoarei Amira Niculiţă, sunt prezenţi în competiţia de la Braşov perechile Bogdan Albu Talancă - Andreea Bunduc (la Open basic standard şi latino şi la Open standard si latino, cat. 14-15 ani) şi Alexandru Livadaru – Laura Ananei (la precompetiţional, 12-15 ani - un dans, două şi trei dansuri). “Sperăm ca după concursul de la Braşov, unde participă 487 perechi din ţară, Alexandru şi Laura să treacă la clasa hobby”, a mai menţionat preşedinta Mariana-Constantina Niculiţă.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu