vineri, 30 mai 2014

Clubul de Dans Sportiv Nikons Iaşi, invitat la evenimente locale de amploare !



Chiar dacă tinerii din cadrul Clubului de Dans Sportiv Nikons Iaşi sunt în plină perioadă de testări, teze şi evaluări şcolare, ei ţin pasul şi cu evenimentele la care sunt invitaţi de diverse asociaţii locale şi nu numai. 
După cum ne relata preşedinta grupării sportive ieşene, prof. Mariana-Constantina Niculiţă, Nikons a participat în ultima perioadă la multe evenimente pe plan local, astfel:
- Palas Mall (16-18 mai 2014): Tattoo Fest Iaşi, acţiune organizată de Asociaţia Tattoo Moldova şi Castor Club Iaşi. Au fost la această manifestare demonstraţii de dans sportiv, standard şi latino, în fiecare zi, cu Bogdan Albu-Talancă şi Andreea Bunduc, Cosmin Dorneanu şi Lorena Păduraru, Gabriel Olariu si Lisa Lupu.
- Complexul Bellaria (26-28 mai): Miss şi Mister Kids, manifestare organizată de Asociaţia Kids Heaven, din Iaşi.
La acest eveniment, membrii clubului Nikons au fost cooptaţi în juriul de concurs, dar au participat şi cu sportivi în competiţie. Au mai fost demonstraţii de dans cu tinerii sportivi de la Nikons Iaşi, precum Cezara Samoilă şi Flavius Văcaru, Emilia Albu şi Bogdan Haman, Cosmin Dorneanu şi Lorena Păduraru.
De menţionat că vineri dimineaţă, pe 30 mai, CDS Nikons Iaşi a fost invitat la o înregistrare la Prima TV Iaşi, de către doamna consilier Magdalena Lupu, emisiunea urmând a fi difuzată duminică, pe 1 iunie 2014, exact de Ziua Copilului.
În perioada următoare, CDS Nikons Iaşi va fi prezent la alte manifestări în municipiul Iaşi, după cum urmează:
- Palas Mall (13-15 iunie): participare la evenimentul Adventure Hobby & Leisure - târg de oferte, organizat de Fundaţia Română pentru Inteligenţa Afacerii – Iaşi.
- Grand Hotel Traian (20 iunie, ora 17.00): participare la spectacolul organizat de publicaţia SPORT FAN CLUB – Dan Teodorescu, cu ocazia aniversării a 45 de ani de la absolvirea Colegiului Naţional Iaşi (fostul Liceu nr. 1 Mihail Sadoveanu) a promoţiei din 1969. Alături de performerii de la CDS Nikons Iaşi, se vor afla dansatori sportivi Cătălin şi Corina Samson (frate şi soră, de la CS Katiusa Iaşi), talentatele gimnaste de la CSŞ Anghel Saligny Iaşi (antrenor coordonator Constantin Radu), interpreţii de muzică uşoară de la Palatul Copiilor Iaşi (prof. Gabriela Nechita), dansatorii de la Liceul de Artă Octav Băncilă Iaşi (prof. Rodica Fălişteanu), micii artişti din cadrul Asociaţiei Trăieşte cu Inima (preşedinte: Lăcrămioara Ioniţă), renumitul actor Petru Ciubotaru, fost elev la “Sadoveanu” în anii din urmă şi care a primit premiul UNITER 2014 pentru întreaga carieră, dar poate şi Andrei Cerbu, recent laureat cu premiul al III-lea în cadrul emisiunii “Românii au talent”, de la Pro TV !
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu