marți, 27 mai 2014

Fotbal în Dealul Copoului: Promovăm împreună !



* Suporterii vor avea ACCES GRATUIT la meciul de miercuri, 28 mai, ora 18:00, când CSMS Iași înfruntă pe FC Clinceni pentru a-și asigura matematic prezența în viitorul sezon al Ligii 1 de fotbal.
Sursa foto: CSMS Iaşi
“După un sezon lung și complicat, mai ales datorită noului sistem play-off / play-out, CSMS Iași se află la doar un pas de revenira în elita fotbalului românesc. Parcursul excelent din 2014, când a înregistrat 12 victorii, 2 egaluri și doar 1 înfrângere, i-a dus pe ieșeni la 90 de minute de atingerea obiectivului.
Adversarul de miercuri, FC Clinceni, se află la 6 puncte de CSMS Iași, cu 3 etape rămase de disputat, păstrând încă speranțe la promovare. Având în vedere rezultatele directe înregistrate până acum, un egal ar fi suficient pentru ca CSMS Iași să promoveze matematic în Liga 1.
Între buturile ieșene nu va sta "titularul" Caparco, accidentat în meciul de la Slobozia unde a suferit o ruptură fibrilară care îl va face să rateze finalul de sezon. În locul lui va intra ieșeanul Andrei Bălan care va trebui să "închidă" poarta în cele 3 etape rămase până la final.
În pauza meciului de miercuri, cei prezenți le vor putea întâlni pe fostele glorii ale Naționalei: Jean Vlădoiu și Miodrag Belodedici care, alături de fostul căpitan al Politehnicii, Cip Paraschiv, vor împărți mingi unor grupe de copii, mici fotbaliști, din județul Iași.
Miercuri este meciul decisiv! Echipa are nevoie de VOI! PROMOVĂM ÎMPREUNĂ!”, se menţionează pe site-ul clubului de fotbal CSMS Iaşi.
Tot miercuri, 28 mai, în etapa a 8-a din Seria I mai sunt programate partidele:
- Play-off (ora 18.00): SC Bacău - CSM Unirea Slobozia şi ACS Berceni - Rapid Bucureşti.
- Play-out: Dunărea Galaţi - Unirea Tărlungeni (ora 11:00), respectiv FC Farul Constanţa - Rapid CFR Suceava şi Gloria Buzău - CF Brăila (ambele de la ora 18:00).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu